Máte skúsenosti s MUDr. Michalenkom v Nitre?
Ahojte, má niekto skúsenosti s neurochirurgiou v Nitre? Prípadne s MUDr Michalenko Tomáš? Idem na konzultáciu a neviem čo čakať..Ďakujem 🍀
@0silvia0 chcela som ísť do Trnavy, že si to zaplatím ale nemali od decembra žiadne termíny.. až dnes som videla v Trnave termín myslím na 25.2, do Nitry mám na 26.2., to už sa mi neoplatí..
@viera1107 dobrý deň, prosím vás aj ste bola na konzultácii u Mudr. Michalenka? ako to prebiehalo, bola ste spokojná?
@viera1107 dobrý deň, prosím vás aj ste bola na konzultácii u Mudr. Michalenka? ako to prebiehalo, bola ste spokojná?
@janka211 ahoj, bola som.. nakoniec som dostala iného lekára, úprimne.. asi by som do Nitry na konzultáciu viac nešla po tom čo som videla ako odpinkali pani ktorej sa po operácii opäť zlomil stavec.. mne pomoc tiež nevedeli, na operáciu to nemám..to je fajn, ale poradiť ďalšie riešenie tiež nula bodov..

@viera1107 mne robil konzultaciu mudr. Sedivy z neurochirurgie Nitra. Nakoniec som sa rozhodla pre operaciu u nich, operoval ma mudr. Sedivy. U mna velka spokojnost. Robil tam vtedy uz aj mudr. Michalenko, ale neprisla som s nim do kontaktu.