icon

MUDr. Regína Poništová: Recenzie ortopéda pre deti v Nitre

eva299
30. jan 2025

Dobrý deň, chcem sa spýtať či bol nikto v poslednej dobe na vyšetrení u Pani Doktorky s dieťaťom. Na počudovanie sme dostali celkom dobrý termín, no recenzie ktoré som našla už až také dobré neboli. Preto hľadám názory, prípadne recenzie , či by teda nebolo lepšie objednať sa inde. Ďakujem

dotka04
31. jan 2025

neviem, či je dobrá pre deti, ale pre dospelého katastrofa 😀 Pani doktorka má odhadom tak okolo 85-90r. :-P

zizi85
31. jan 2025

@eva299 podľa toho co chcete s dieťaťom riešiť, ak chybne drzanie tela, tak vas posle dalej,cize nic nestratíte, ale ak nieco vaznejsie... Asi by som hladala dalej, v stredu robi dr Bozik deti len treba casenku rano zobrat

dotka04
1. feb 2025

ja môžem odporučiť aj Zahradníka v ProCare pre detičky 🙂 A teda on je aj pre dospelých super 🙂

miui
1. feb 2025

@dotka04 ten uz davno v ProCare nie je

dotka04
1. feb 2025

@miui v budove pro care uz veru nie je, to je pravda, ale jeho presun na Razusovu mu to snad z odbornosti (na ktoru sa autorka pyta) neubral, ci? 🙊

miui
2. feb 2025

@dotka04 no ide o to aby ho autorka nehladala v ProCare tak som jej chcela ulahcit hladanie, o to snad ide nie 🙂

eva299
autor
8. feb 2025

Ďakujem veľmi pekne za reakcie. Nakoniec sme sa predsa preobjednali inde. Išlo síce, len o chybné držanie tela, ale vypočula som si od rodiny aj skúsenosť o vyšetrovaní len od stola, tak som zhodnotila, že s chrbticou dieťaťa radšej nebudem hazardovať

jananovotna88
8. feb 2025

My sme bolí v Nitre tiež u iného ortopéda, a nakoľko chlapec športuje, tak na športuje bol na športovej prehliadke a športový lekár mal na to iný názor ako ortopéd. Boli sme u Záhradníka, ten to pozrel poriadne a našli sme aj dobrú fyzioterapiu pre športovcov ako stvorenu v Skalke a sa to zlepšuje. Aj s druhým synom sme už išli k Záhradníkovi.
Ja sa dodnes smejem ako ortopéd mu meral dĺžku nôh cez rifle, prišiel k číslu ktoré bolo úplne iné....

mmbd
22. máj 2025

@eva299 Ahoj, túto lekárku neodporúčam bola som dnes. Žiadna odborná pomoc, mám asi naštudované sama viac k danému problému. Pani doktorka má asi 120 rokov a podľa môjho názoru už nie je schopná robiť odborné vyšetrenia.