MUDr. Regína Poništová: Recenzie ortopéda pre deti v Nitre
Dobrý deň, chcem sa spýtať či bol nikto v poslednej dobe na vyšetrení u Pani Doktorky s dieťaťom. Na počudovanie sme dostali celkom dobrý termín, no recenzie ktoré som našla už až také dobré neboli. Preto hľadám názory, prípadne recenzie , či by teda nebolo lepšie objednať sa inde. Ďakujem
ja môžem odporučiť aj Zahradníka v ProCare pre detičky 🙂 A teda on je aj pre dospelých super 🙂
Ďakujem veľmi pekne za reakcie. Nakoniec sme sa predsa preobjednali inde. Išlo síce, len o chybné držanie tela, ale vypočula som si od rodiny aj skúsenosť o vyšetrovaní len od stola, tak som zhodnotila, že s chrbticou dieťaťa radšej nebudem hazardovať
My sme bolí v Nitre tiež u iného ortopéda, a nakoľko chlapec športuje, tak na športuje bol na športovej prehliadke a športový lekár mal na to iný názor ako ortopéd. Boli sme u Záhradníka, ten to pozrel poriadne a našli sme aj dobrú fyzioterapiu pre športovcov ako stvorenu v Skalke a sa to zlepšuje. Aj s druhým synom sme už išli k Záhradníkovi.
Ja sa dodnes smejem ako ortopéd mu meral dĺžku nôh cez rifle, prišiel k číslu ktoré bolo úplne iné....

neviem, či je dobrá pre deti, ale pre dospelého katastrofa 😀 Pani doktorka má odhadom tak okolo 85-90r. :-P