icon

MUDr. Tatiana Fajčíková - nefrológia Nitra

atka1989
16. aug 2022

Dobrý deň aké máte skúsenosti z doktorkou? Aký má prístup a pomohla vám vyriešiť zdravotní problémy? Ďakujem

martinaju
16. aug 2022

@atka1989 za mna vyborne ale uz zauca mladu lekarku takze mozete natrafit aj na nu ale obe su zlate. K doktorke fajcikovej som chodila wste ja ako dieta a teraz som bola so synom.

striga8658
16. aug 2022

@atka1989 ja chodím k nej so synom, som spokojná

akrima
16. aug 2022

@atka1989 chodíme tam na pravidelné kontroly s dcérou a zatiaľ nebol žiadny problém.

simonecka008
16. aug 2022

Chodim s dcerkou raz do roka.. teraz sme boli dva tyzdne dozadu .. za mna super .. aj sestricka mila 🙂

katesocka
17. aug 2022

Veľmi som spokojná. So synom k nej chodíme viac ako 2 roky, istú dobu sme tam boli veľmi často, vždy pomohla, poradila.

tana5
17. aug 2022

@atka1989 chodim aj ja s dcerkou. Spokojnost

xsandrax
23. aug 2022

@atka1989 pani doktorka je veľmi príjemná, empatická a šikovná. Všetko vysvetlí a poradí 🙂

aleshka_supermama
23. aug 2022

@atka1989 chodila som ku nej až z BA. Bola vždy ku malej veľmi milá trpezlivá. Keď sme ku nej začali chodiť mala asi 2mes. Sestrička bola veľmi milá. Jediné mínus je jej mini úzka čakáreň.

weronkaa
25. aug 2022

Vyyborna ✨ chodila som k nej ja a chodi k nej aj dcerka

lacaille
14. júl 2023

Prosim Vás žienky ako sa mám k nej objednať, telefón skúšam už týždeň volať a nik nedvíha

kvetinka75
14. júl 2023

chodila som k nej s dcérou, max. spokojnosť

simonecka008
14. júl 2023

@lacaille momentalne riesim to iste 😁 akurat som pisala na stranku nr ci nema dovolenku... napisem ked zistim

simonecka008
14. júl 2023

@lacaille ja sa neviem dovolat od minuleho tyzdna

misenka3
14. júl 2023

Super lekárka,perfektna odborníčka. My tam chodíme s dcérou už 12 rokov.

katesocka
14. júl 2023

@lacaille @simonecka008 má dovolenku, dnes jej končí

simonecka008
14. júl 2023

@katesocka dakujem 🙏

lacaille
14. júl 2023

@katesocka dakujem si poklad 🙂

anonym_87b97f
27. okt 2025

Ahojte, s akými do k nej chodíte? Naša dcera ma nefroticky syndrom. Chodíme v BA k MUDr. Podrackej ale je medzi nami animozita, a trpí na to najviac dcera. Hľadám iného nefrologa, v BA su všetci plní.

misenka3
27. okt 2025
@anonym_87b97f

Ahojte, s akými do k nej chodíte? Naša dcera ma nefroticky syndrom. Chodíme v BA k MUDr. Podrackej ale je medzi nami animozita, a trpí na to najviac dcera. Hľadám iného nefrologa, v BA su všetci plní.

@anonym_87b97f ja som uz pisala,ona je skvely odbornik. Moje deti zdedili po mne polycysticke oblicky,tak my chodime s tym. Znama tam chodila ,lebo dieta sa jej narodilo len s jednou oblickou. A cesta z Ba do Nitry myslim nie je ziaden problem

denidi
Včera o 12:33
@misenka3

@anonym_87b97f ja som uz pisala,ona je skvely odbornik. Moje deti zdedili po mne polycysticke oblicky,tak my chodime s tym. Znama tam chodila ,lebo dieta sa jej narodilo len s jednou oblickou. A cesta z Ba do Nitry myslim nie je ziaden problem

@misenka3 prosím vás,mohli by ste mi napísať presnú adresu,kde pani dr Fajcimova pôsobí?
Zajtra tam ideme prvýkrát.
Alebo platí ťa adresa,čo je na nete?
Sestrička mi do telefónu povedalatusim Klokocinova len neviem,či som si dobre zapamätala a na nete je niečo iné.
Ďakujem🙏

katesocka
Včera o 12:41
@denidi

@misenka3 prosím vás,mohli by ste mi napísať presnú adresu,kde pani dr Fajcimova pôsobí?
Zajtra tam ideme prvýkrát.
Alebo platí ťa adresa,čo je na nete?
Sestrička mi do telefónu povedalatusim Klokocinova len neviem,či som si dobre zapamätala a na nete je niečo iné.
Ďakujem🙏

@denidi ahoj, odpoviem ti ja ak nevadí. Adresa je táto, je to poliklinika Klokočina. Označila som ti, v ktorej časti je naj zaparkovať, tam má ambulanciu.

denidi
Včera o 12:53
@katesocka

@denidi ahoj, odpoviem ti ja ak nevadí. Adresa je táto, je to poliklinika Klokočina. Označila som ti, v ktorej časti je naj zaparkovať, tam má ambulanciu.

@katesocka super,ďakujem ti krásne,si zlatá🙏🩷 už som začínala stresovať,lebo vedela som,že nejakú Klokocinovu spomenula a to mi nikde nechcelo nájsť.
Ešte raz ti ďakujem😍

denidi
Včera o 12:54
@katesocka

@katesocka takže to je Klokočina poliklinika . A ja som hľadala ulicu 😀🙈

katesocka
Včera o 14:35
@denidi

@katesocka takže to je Klokočina poliklinika . A ja som hľadala ulicu 😀🙈

@denidi nie je začo, rada som pomohla. Pamätám si, ako som stresovala hlavne prvý krát keď sme tam išli 🙈 potom som si akosi zvykla, boli sme tam dosť často 😅

denidi
Včera o 18:59
@katesocka

@denidi nie je začo, rada som pomohla. Pamätám si, ako som stresovala hlavne prvý krát keď sme tam išli 🙈 potom som si akosi zvykla, boli sme tam dosť často 😅

@katesocka nieje nad takúto spolupatričnosť a pomoc😍💖🙏💚