Najlepší chiropraktik v Nitre
Prosim poradte mi dobreho chiropraktika v Nitre? Dakujem
Ani nerozmyslajte o chiropkaktikovi,lebo dopadnete ako ja ..ja som tak isla k nejdemu na odporucanie a stopla som ho ,ale uz bolo neskoro....neskuseni sarlatani mam znicia zdravie este horsie...viem,ze na svk je iba jeden vzdelany chiropraktik a on studoval v zahrinici,lebo tam je to iba na studovanie...
@alenamihal ďakujem
Dobrý, skúste MUdr. Baťalík má vysokú školu je lekár medicíny a venuje sa chrbtici atď.
No je sa k nemu ťažko dostať z mojej skúsenosti je Super mne pomohol🙂veĺmi predtým som abolvovala kolotoč u všetkých dostupných MUDr.
Žiaľ tam musíte osobne počkať a so sestričkou si dohodnúť termín, tak som to absolvovala aj.... Pevné nervy a pekný deň prajem A
Na Slovensku chiropraktika budete hľadať márne. Kto o sebe tvrdí, že je chiropraktik, má možno spravený nejaký víkendový kurz a klame. Chiropraxia vo svete sa študuje ako medicínsky odbor až potom sa lekár špiecalizuje na chiro. Viem o jednom človeku, ktorý absolvoval švédsku chiropraktickú školu Ackermann Institute a to je Tomáš Malárik z Fyzioklinik v Bratislave … o ňom by sme na Slovensku mohli hovoriť ako o chiropraktikovi. 90% slovenských chiropraktikov sú šarlatáni bez vzdelania.
Na Slovensku chiropraktika budete hľadať márne. Kto o sebe tvrdí, že je chiropraktik, má možno spravený nejaký víkendový kurz a klame. Chiropraxia vo svete sa študuje ako medicínsky odbor až potom sa lekár špiecalizuje na chiro. Viem o jednom človeku, ktorý absolvoval švédsku chiropraktickú školu Ackermann Institute a to je Tomáš Malárik z Fyzioklinik v Bratislave … o ňom by sme na Slovensku mohli hovoriť ako o chiropraktikovi. 90% slovenských chiropraktikov sú šarlatáni bez vzdelania.
@yoxinka mne vo Fyziokliniku sposobili velke problemy, a to spm ani nemsla zaujem o napravanie, oni sa vsak rozhodli za mna inak. Nic sa ma nepytali len ms napravili a nasledky msm doteraz.
Dobrý, skúste MUdr. Baťalík má vysokú školu je lekár medicíny a venuje sa chrbtici atď.
No je sa k nemu ťažko dostať z mojej skúsenosti je Super mne pomohol🙂veĺmi predtým som abolvovala kolotoč u všetkých dostupných MUDr.
@alienkam
Baťalík je mudr.všeob.a šport.medicíny.
Vyzná sa,to je fakt.
Ale určite si nedaj pichnúťvobstrek,je to kortikoid a to krátkodobo pomôže každému.

Na Slovensku neexistuje nič také,ako chiropraktik.Chiropraktik musí mať vyštudovanú VŠ a taká tu nie je.Ak sa niekto nazýva chiropraktikom,tak klame ľudí.
Osobne by som nedovolila neštudovanému človeku,aby akokoľvek manipuloval s mojim telom.
Na to sú maséri a fyzioterapeuti s adekvátnym vzdelaním.
Dotyčný chiropraktik nijako nezodpovedá za to,ak ti poškodí zdravie.