Najlepšie odporúčania na psychiatra v Nitre
ahojte, viete o nejakom fakt dobrom psychiatrovi alebo psychiatricke v Nitre ? Doktor pan docent Turček mi už nevyhovuje a navyse po novom roku si budu pytat 10€ poplatok. Dlhsie uz zvazujem zmenu doktora. Dakujem pekne.
@lenkasmajlovaa ahoj ja tiez chodim Turcekovi uz 8 rokov zatial som spokojna😉o tych 10e som nevedela🙄to kazda kontrola 10e?
@kollarovci neviem aku mas poistovnu ale dovera ze vraj ale neviem ci iba u neho alebo vsade 🧐
@lenkasmajlovaa aha dakujem za odpoved 😉vseobecnu mam.
Ja som z BA a moja psychiatricka 2 roky praktizuje ze si vypyta dobrovolny prispevok na chod ambulancie. Pri kazdej kontrole.
@kollarovci co Vam na nom vyhovuje? Ja ho poznam ako klienta v ramci byvalej prace, nie ako lekara...ale vystupoval voci mne ako uchyl doslova. Ale mozno ma skusal z psychologickeho hladiska 😃. Kazdopadne som mala voci nemu averziu kvoli tomu, a neviem si realne predstavit, aby ma riesil ako psychiater a uz vobec by som nemala voci nemu doveru.
@ajdika tak mne velmi pomohli ci sestricka alebo dr mala som uzkosti a depky no bola som natom riadne zle😒.Neverila som ze budem este fungovat normalne tiez mam kamaratky ktore tam tiez chodia a su spokojne .
@kollarovci tak to je dobre. Ako lekar je mozno super. Mozno sme si iba nepadli navzajom, ved nie kazdy moze byt kazdemu sympaticky.
@lenkasmajlovaa Mne veľmi pomohla Mudr.Zuzana Mlyneková, ona je vynikajuca odborníčka. Dostala ma z ťažkých depresií, dokázla mi dať zase silu žiť. Nevzdávala sa ani ked prve a druhe lieky nezaberali. Stale hľadala ďalšie lieky, potom kombinovala, lebo som mala depresiu rezistentnú, co sa nechce dat vylieçiť. Ale dr.Mlyneková to so mnou nevzdávala. Druhy by ma uz davno poslal do Zalužia. Veľmi si dr. Mlynekovú vážim. Ona má amb v Chynoranoch. Ma čas na pacienta, objednava na presnu hodinu, nečaka sa, venuje sa aj 2h, ked je ćloveku ťažko. Je veľmi prijemna, chapavá, privetivá, zaleži jej na pacientovi. Vie dobre nastaviť lieky, neoblbujú cloveka, nepribera sa z nich. Odporúčam dr. Mlynekovú každému.

@lenkasmajlovaa tiež chodím k Turčekovi a neni som spokojná.Snáď niekto poradí😉