icon

Odporúčania na ľudského psychiatra v Nitre a okolí

Včera o 09:38

Ahojte, prosím, poraďte NORMÁLNEHO psychiatra/psychiatričku v Nitre alebo v bližšom okolí. Dr. Turček má zlé referencie, neodporúčala mi ho dokonca ani všeobecná dr., dr. Nemčeková je neeeeskutočne neschopná. Ďakujem

martinmmartin
Včera o 09:50

Zlu referenciu aktivne napisu nespokojni zakaznici a u psychiatriv to budu hlavne taky co museli pocuvat nieco co sa im zrovna do kramu nehodilo aj ked to bola pravda. Spokojny clovek recenziu nepise a je ich ovela viac. Vyskusaj a uvidis

autor
Včera o 09:53

Ja som teda už písala xy spokojných recenzií, stačí si pozrieť iné odbory lekárov/iných lekárov, koľko majú pozitívnych reakcií a uvidíš, že ľudia nemajú tendenciu postupovať v duchu tvojho presvedčenia 🙂 Ale teda nejaká tvoja rada ohľadom psychiatra? Či tiež poznáš len tie negatívne? 🙂

anonym_29c769
Včera o 10:00
@anonym_autor

Ja som teda už písala xy spokojných recenzií, stačí si pozrieť iné odbory lekárov/iných lekárov, koľko majú pozitívnych reakcií a uvidíš, že ľudia nemajú tendenciu postupovať v duchu tvojho presvedčenia 🙂 Ale teda nejaká tvoja rada ohľadom psychiatra? Či tiež poznáš len tie negatívne? 🙂

@anonym_autor MUDr. Šedivá

tamtamka26
Včera o 10:27

súhlasím s tvrdeniami o dr. Turčekovi. nedávno sme potrebovali nález pre babku do DD. Je viac ako prestarnutý, nechápem ako on môže mať zdravý úsudok.... o tom, že si odišiel jednoducho domov a nepovedal to ani sestričke, keď sme mali termín a dotrepali sa tam s 90r babkou, ani nehovorím.

64jarka64
Včera o 11:28
@tamtamka26

súhlasím s tvrdeniami o dr. Turčekovi. nedávno sme potrebovali nález pre babku do DD. Je viac ako prestarnutý, nechápem ako on môže mať zdravý úsudok.... o tom, že si odišiel jednoducho domov a nepovedal to ani sestričke, keď sme mali termín a dotrepali sa tam s 90r babkou, ani nehovorím.

@tamtamka26 tiež chodím k nemu ale spokojná s ním nie som

anonym_bc4390
Včera o 14:59

dr, turcek ma cca 80 r., robil aj posudky...preco by nemal zdravy usudok?