icon

Odporúčania na tetovanie pre zakrytie jaziev v Nitre

kristinamaria
16. máj 2025

Zdravím,
Na tele mam bohužiaľ jazvy po sebapoškodzovaní...áno je to moja vlastná chyba, žijem s tým už niekoľko rokov a není mi to príjemné. Veľmi ma to bohužiaľ ovplyvňuje v okolí a moje vzťahu z ľuďmi, keď tieto jazvy vidia hneď tak na mňa ukážu prstom, že som psychopat..čo vôbec nie je tak
...mam v živote neprijmne veci za sebou čo bol žial dôvod prečo som si to urobila. Potrebujem však od vás radu.
Chcem si tieto jazvy prekryť tetovaním. Neviem však nájsť dobrého tatera a celkovo človeka ktorý by nemal problém mi pomôcť.
Viete mi odporučiť niekto dobrého tatera v Nitre? Pripradne okolia Trnava?
Ďakujem za každé rady a veľmi pekne prosím nechať si nepríjemné komentáre len pre seba. Urážať druhých ľudí nie je nikdy pekne ani to nikdy nepomáha.

puertorico
16. máj 2025

napíš môjmu mužovi Rayen Tattoo . nájdeš na ig aj fb . spýtaj sa ho

sissy27
16. máj 2025

@kristinamaria NR / TT neviem, ale v BA Tibor v Black diamond tattoo

nacomeno2
16. máj 2025

Síce až TN, ale odporúčam BondArt, veľmi šikovná baba, má skúsenosti s prekryvanim kadecoho

maca1984
16. máj 2025
maca1984
16. máj 2025

Inak nedávno som zrovna videla kdesi na fb, ako perfektne sa dali jazvy po operácii, úraze atd zakomponovať do tetovania.
Držím palec.

martinka17
16. máj 2025

Mimo tému - tvoje jazvy sú dôkaz, že si dokázala poraziť temnotu. Každý, kto ich vidí, by mal byť na Teba hrdý 🙂 A ten, kto si myslí, že si psychopat a podobne, je vlastne blbec, iné slovo na to neexistuje. Veľa zdravia 🙂