Odporúčania na tetovanie pre zakrytie jaziev v Nitre
Zdravím,
Na tele mam bohužiaľ jazvy po sebapoškodzovaní...áno je to moja vlastná chyba, žijem s tým už niekoľko rokov a není mi to príjemné. Veľmi ma to bohužiaľ ovplyvňuje v okolí a moje vzťahu z ľuďmi, keď tieto jazvy vidia hneď tak na mňa ukážu prstom, že som psychopat..čo vôbec nie je tak
...mam v živote neprijmne veci za sebou čo bol žial dôvod prečo som si to urobila. Potrebujem však od vás radu.
Chcem si tieto jazvy prekryť tetovaním. Neviem však nájsť dobrého tatera a celkovo človeka ktorý by nemal problém mi pomôcť.
Viete mi odporučiť niekto dobrého tatera v Nitre? Pripradne okolia Trnava?
Ďakujem za každé rady a veľmi pekne prosím nechať si nepríjemné komentáre len pre seba. Urážať druhých ľudí nie je nikdy pekne ani to nikdy nepomáha.
@kristinamaria NR / TT neviem, ale v BA Tibor v Black diamond tattoo
Tu je staršia téma
Síce až TN, ale odporúčam BondArt, veľmi šikovná baba, má skúsenosti s prekryvanim kadecoho
Skús https://www.instagram.com/tometattoo/
(BA sice)
Inak nedávno som zrovna videla kdesi na fb, ako perfektne sa dali jazvy po operácii, úraze atd zakomponovať do tetovania.
Držím palec.
Mimo tému - tvoje jazvy sú dôkaz, že si dokázala poraziť temnotu. Každý, kto ich vidí, by mal byť na Teba hrdý 🙂 A ten, kto si myslí, že si psychopat a podobne, je vlastne blbec, iné slovo na to neexistuje. Veľa zdravia 🙂

napíš môjmu mužovi Rayen Tattoo . nájdeš na ig aj fb . spýtaj sa ho