icon

Operácia krčnej chrbtice v Nitre: Skúsenosti a rady

johanka0303
26. jan 2024

Ahojte je tu nejaká žienka čo obsolvovala operáciu krčnej chrbtice v Nitre?

nellyuana
27. jan 2024

@johanka0303 ahoj áno ja ale bolo to ešte v 2019

johanka0303
autor
27. jan 2024

@nellyuana ahoj .mňa len zaujíma ako je to po operácii ,či sa mi oplatí nadštandardná izba ,alebo stačí obyčajná .mne idú meniť 2 krcne platničky .tebe čo robili ak sa smiem spýtať

nellyuana
28. jan 2024

@johanka0303 ja som bola na klasickej a za mňa to bol "luxus" oproti TT kde som pred operáciou ležala 2 týždne. Na izbe sme boli 3. Pekne, čisté...ak chceš mat úplne súkromie tak skus ci ju budú mať voľnú. Mne menili jednu C6C7. Kto ta bude operovat? Držím paste 🙏

johanka0303
autor
29. jan 2024

@nellyuana mne idú meniť c4c6 a dr. Šimeg má bude operovať .

olikla
3. nov 2025

Ahoj, môžem sa opýtať, ako hodnotíš MUDr. Šimega? Či si spokojná s operáciou a či všetko dobre prebehlo?

johanka0303
autor
7. nov 2025
@olikla

Ahoj, môžem sa opýtať, ako hodnotíš MUDr. Šimega? Či si spokojná s operáciou a či všetko dobre prebehlo?

@olikla prepáč že tak neskoro , nechodím sem veľmi
No k téme
Dr. Šimeg za mňa topka , operácia v poriadku aj liečenie potom . Chodil ma pozerať aj na izbu a pútať sa ako sa mám že som mu dala zabrať 😂.samozrejme že mi zostali nejaké ťažkosti ale dá sa stym viac menej žiť ,

olikla
8. nov 2025
@johanka0303

@olikla prepáč že tak neskoro , nechodím sem veľmi
No k téme
Dr. Šimeg za mňa topka , operácia v poriadku aj liečenie potom . Chodil ma pozerať aj na izbu a pútať sa ako sa mám že som mu dala zabrať 😂.samozrejme že mi zostali nejaké ťažkosti ale dá sa stym viac menej žiť ,

@johanka0303 Tak super, ďakujem za odpoveď 🙂