icon

Práca v Syncreon Nitra

nattinatta
22. apr 2021

Zdravim, máte skúsenosti v tejto firme? Plno inzerátov vidím, tak ma zaujíma či je tam dobre a ako je platovo? Vopred ďakujem za info.

hsara99
22. apr 2021

priateľ robí už 2 roky a keby sme neriešili hypo minulý rok a teraz refinanc už by tam nebol... skúsim ti dať plusy a mínusy
+ doprava zdarma
+ výplaty načas
+ bonus pri narodení dieťaťa
+ možnosť vyhnúť sa nadčasom, pokiaľ sa staráš o dieťa do 3r ( vie si uplatniť aj otec)
+ 13. plat

- výplaty síce nemeškajú, no veľmi často strhávajú bonusy a prémie bez vysvetlenia
- raz za mesiac povinná sobota
- práca medzi srbmi, maďarmi, rómami a ľuďmi, ktorí ledva vedia napísať svoje meno
- totálne arogantný nadriadení bez akejkoľvek ochoty vyhovieť
- ak je nadčas, na ktorý ísť nemusíš (dieťa) musíš si sama zabezpečiť odvoz
- náplň práce neodpovedá zmluve
- často nevyhovujúce pracovné podmienky
- toalety bez teplej vody a mydla!
- stravné lístky sú, no obed v kafetérii pre zamestnanca syncreonu stojí 5,67e, kdežto zamestnanec jaguaru zaplatí 1e
- vždy budete "ten čo robí pre jaguar", čiže sa im veľa prispôsobujete - jaguar nariadi nadčas, automaticky ho máte aj vy
- mzdy im robí externá firma a v prípade omylu je vyplatenie dlžnej čiastky na dlhé lakte

Snáď som aspoň trošku pomohla, celkovo sa tam k ľuďom spáravú ako k odpadu.

nattinatta
autor
23. apr 2021

@hsara99 ďakujem za informáciu

nataly420
20. júl 2021

@nattinatta nikdy viac vyhni sa veľkým oblúkom … vydražala som pol roka taká buzeracia to som ešte nezažila

zupana
23. mar 2022

@hsara99 Presné! aj ja tu robím...

marekr1981
19. apr 2022

@zupana Výsledky vyhľadávania pre slovo “Zdravím premýšlame aj s Manželkov ísť pracovať do tejto firmy tak teraz neviem napíšte niečo.Ďakujem pekne.

zupana
19. apr 2022

@marekr1981 Dobrý večer, podľa mňa - určite by som neodporúčala ísť sem pracovať páru.. Veď napr. na tento týždeň sú plánované neuveriteľné nadčasy - od 14.15 h do 0.30... a 4xdo týždňa... viete si to ako pár predstaviť..? Nebudete stíhať ani postarať sa o jedlo do práce - lebo obed by ste tu mali dobre ďaleko zo skladu a ešte k tomu za 5€..,to isté, čo zamestnanci Jaguaru majú za 1€.., skrinky na prezlecenie máte len tie polovičné, viete si predstaviť - nezmestia sa vám tam čižmy spolu s dlhou vetrovkou.., nehovoriac o tom, že do šatne šlapete zo skladu veru aj 10 minút.. Myslim, že na prácu sa dá zvyknúť, aj keď je to niečo podobné, ako pásová robota.. No neskutočná buzerácia.. Fajčiar tu nemá šancu, všetko je ďaleko.. buď sa naješ, alebo pofajcis.. Nesmieš skoro nič - len makať.. Podľa mňa - páru rozhodne neodporúčam..