icon

Pracuje niekto v Uniqa Nitra?

22. feb 2025

Ahojte, pracuje niekto v tejto spoločnosti ako referentka administratívy s nemeckým jazykom? Na akej úrovni je reálne potrebné vedieť nemčinu? A ako prebieha pracovný pohovor? Je celý v nemčine?
Ďakujem za skúsenosti 😊

pe_mi
22. feb 2025

Ahoj,absolvovala som.
Je to čisto v nemčine.

Nechajú ťa povedať niečo o sebe a oni na teba majú pripravené otázky po tvojom predstavení.
Musíš byť na skvelej úrovni.
Nakoľko ja som sa naučila to predstavenie o sebe , ale už na ich otázky som odpovedať nevedela.

autor
22. feb 2025

@pe_mi ďakujem pekne. Teraz niekedy si bola? Fakt neviem co čakať, lebo niekto vraví, ze treba vedieť perfektne a niekto, ze stačí základ o sebe a tak 🙄

pe_mi
22. feb 2025

Ahoj,základ o sebe zďaleka nestačí.
Ja som bola rok dozadu.
celý pohovor vedú v nemčine, dávajú ti otázky ,aby videli,či vieš.
Ja som sa pekne naučila o sebe, o prac.poziciach predtým a podobne.
Ale som slabšia v nemčine a oni to na teba rozbalia vo veľkom 😅 proste musiš vedieť reagovať a odpovedať

autor
22. feb 2025

@pe_mi no super, tak sa mam co učiť 😂 ja akože rozumiem, ale mam problém s rozprávaním, tak uvidím ci sa mi tam vôbec oplatí posielať CV

pe_mi
22. feb 2025

Oni po podaní CV zvyknú volať aj tým, ktorí majú uvedený slabší stupeň, úroveň nemeckého jazyka.
Len sa informujú, či to máš starý údaj, nakoľko teda potrebujú niekoho ,kto je komunikačne zdatný v nemeckom jazyku, nie že mierne pokročilý, ešte z dôb strednej školy 😃 ako som bola ja .
Ale každopádne asi ťažko nájsť,lebo inzeráty majú vyhodené permanentne

autor
22. feb 2025

@pe_mi ďakujem ti za skúsenosť 😊

miui
24. feb 2025

Ako chces komunikovat s maklerom alebo autoservisom v At? Nemcina je potrebna aktivna 🙂

ejka07
25. feb 2025

Ja som pracovala 15 rokov v Rakúsku s ľuďmi na dennej báze.Ale na pohovore pred 4 rokmi som pohovorom neprešla kvôli tomu, že som nemala certifikát z jazyka a predtým som nepracovala v administratíve. A tam najmä si myslím , že uprednostňujú mladých ľudí s titulom si myslím.Ale určite netreba mať stres a treba do toho ísť!✊

simik411
15. okt 2025

@autor ahoj bola si na Tom pohovore? Alebo tam robíš nakoniec ? Napíš ss ak môžeš 😁dik

autor
17. okt 2025
@simik411

@autor ahoj bola si na Tom pohovore? Alebo tam robíš nakoniec ? Napíš ss ak môžeš 😁dik

@simik411 ahoj, nebola som nakoniec, nasla som si inú prácu 😊