icon

Priebeh tehotenstva - Nitra

lucka2506
21. apr 2021

Dobry den. Chcela som sa spytat ci tu je nieaka tehotna z Nitry a vedela by mi poradit a podobne nakolko som neskusena. Dakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
ivkazba
21. apr 2021

@viestta čo ty vieš, možno v Nitre je to inak 😀
@lucka2506 daj si v profile dátum pôrodu a hodí ťa to do skupiny, kde sú tehotné, ktoré majú termín pôrodu v rovnakom mesiaci ako ty. Tam sa budeš mať príležitosť radiť a radiť...

sisa_s
21. apr 2021

A "nieaka" je strop odvodenin od slova niaky

veronikaszabova
21. apr 2021

@sisa_s presne 😂😂😂

hadecka39
21. apr 2021

Tiež som tomu celkom neporozumela, prečo by mala byť len z Nitry??

kompy
21. apr 2021

@lucka2506 Zrejme si myslela na to, ako sa rodi v nitrianskej porodnici. Odrodila som tam vsetky tri deti a bola som spokojna. Personal privetivy, profesionalny, niektore sestricky na novorodeneckom oddeleni mile ako med, niektore striktnejsie, ale ako vravi moja kamaratka - na ňu-ňu-ňu mam svojho manzela, nie personal :D Prve dieta prirodzene (resp. po vyvolavacke) a tam som naozaj vdacna za profi pristup personalu, lebo uz som nevladala. Dalsie dve deti planovane sekcie s primarom - klobuk dole, ludsky, profesionalny pristup, pokojny, prijemny clovek. Co sa tyka poporodnej starostlivosti, vsetko v poriadku, akurat pri tretom dietati som lezala vystreta na posteli ako poleno (nemozes po lokalnej anestezii dvihat hlavu) a ked mi doniesla sestricka dieta na prilozenie k prsniku, tak mi ho tam iba polozila a odisla. Odkojila som predtym dve deti, takze nejako som si s tym poradila, no keby to bolo moje prve, tak asi pozeram ako puk. Na nocnu zmenu prisla taka zlata sestricka, ze mi babatko pridrzala, prilozila, svitorila, pomahala. Tak takeho anjela, co miluje deticky by som dopriala kazdej rodicke. No v kazdom pripade, ked to nejde celkom lahko, treba slusne poprosit o pomoc a dockas sa.

sejbipi
30. apr 2021

Ak ti to nejak pomôže, tak bývam v Nitre 😀