icon

Skúsenosti s bývaním v Rezidencii Tabáň v Nitre

30. nov 2025

Ahojte. Nemáte niekto skúsenosť s bývaním v rezidencii Tabáň v centre Nitry. Vidím, že je veľmi veľa ponúk na prenájom z tade a keď voláte že máte záujem tak povedia, že podnájomnici teraz idú preč. Asi tam niečo nebude v poriadku, nebyvate tam niekto? Ďakujem pekne

64jarka64
1. dec 2025

@anonym_autor já by som tam nebývala ani zadarmo,je tam strašná sebranka a ešte byti sú hrozne odfušované

autor
1. dec 2025
@64jarka64

@anonym_autor já by som tam nebývala ani zadarmo,je tam strašná sebranka a ešte byti sú hrozne odfušované

@64jarka64 prosím ťa čo je sebranka?

64jarka64
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kadejakí divní ludia tam bývaju

petronelag
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ani nie, že sebranka, ale tí nájomníci sa menia a neviete, akého budete mať čoskoro suseda. Ja by som tam tiež nebývala na trvalo, ale ako prenájom kvoli dochádzaniu do práce je to strategicky dobré miesto, dobrá dostupnosť, alebo pre takých, čo idú na sobotu, nedeľu k rodičom na dedinu.

catherinah
1. dec 2025
@petronelag

@anonym_autor Ani nie, že sebranka, ale tí nájomníci sa menia a neviete, akého budete mať čoskoro suseda. Ja by som tam tiež nebývala na trvalo, ale ako prenájom kvoli dochádzaniu do práce je to strategicky dobré miesto, dobrá dostupnosť, alebo pre takých, čo idú na sobotu, nedeľu k rodičom na dedinu.

@petronelag je tam ruch, je to v centre a je to drahé.
Ved vyskusaj a uvidis.

autor
1. dec 2025

A vedľa Orbis? To je to isté alebo lepšie?