icon

Skúsenosti s detskou urológiou v Nitre

milionar
9. okt 2025

Dobrý deň, synovi majú v Nitre robiť operáciu nezostúpeného semenníka. Nemáte niekto osobnú skúsenosť s oddelením? Dá sa priplatiť nadštandardná izba? Dúfam, že budem môcť ostať so synom v nemocnici. Budem vám vďačná za akékoľvek postrehy.

anonym_3e8563
9. okt 2025

Chodte na kramare do ba k odbornikom..

milionar
autor
9. okt 2025
@anonym_3e8563

Chodte na kramare do ba k odbornikom..

@anonym_3e8563 máte zlú skúsenosť?

zuzana76
9. okt 2025

@milionar dieta je hospitalizovane na detskom oddeleni, operacia v juni, vsetko v poriadku, personal mily, nemam co vytknut

zuzana76
9. okt 2025
@milionar

@anonym_3e8563 máte zlú skúsenosť?

@milionar aj kazdy lekar co syna vysetroval bol ok -vysetrovali ho urologovia, ale lezal na detskom oddeleni, bol sam, kedze mal uz 14 rokov

zuzana76
9. okt 2025

ja som bola pritomna pri nom cely den operacie, okrem zakroku, prisla som rano, cakala na jeho izbe a potom som so sestrou isla po neho dolu na operacne saly, takze ma hned videl.

milionar
autor
9. okt 2025
@zuzana76

ja som bola pritomna pri nom cely den operacie, okrem zakroku, prisla som rano, cakala na jeho izbe a potom som so sestrou isla po neho dolu na operacne saly, takze ma hned videl.

@zuzana76 ďakujem vám za info. Malý ma 6 rokov, tak dúfam, že ma tam nechajú s ním. Vraj by to mali byť 3dni.

zuzana76
9. okt 2025
@milionar

@zuzana76 ďakujem vám za info. Malý ma 6 rokov, tak dúfam, že ma tam nechajú s ním. Vraj by to mali byť 3dni.

@milionar aj moj syn bol tri dni a pytali sa ma ci budem s nim, pobedala som, ze spat nebudem, sle cez den tam budem.

milionar
autor
10. okt 2025
@zuzana76

@milionar aj moj syn bol tri dni a pytali sa ma ci budem s nim, pobedala som, ze spat nebudem, sle cez den tam budem.

@zuzana76 Tak som tam dnes volala a povedali mi, že môžem "spať " 2noci na stoličke. Idem hľadať niečo iné.