Skúsenosti s pobytom na detskom oddelení v Nitre
Ahojte dievčatá. O 2 mesiace idem so synom na operáciu mali by sme ležať na detskom oddelení NR syn má 9rokov mali by sme byť na oddelení pre staršie deti. Teraz otazka. Chcem vedieť z vašich skúsenosti ktoré mamičky ste tam ležali s deťmi ako to tam funguje. Pridelia mamičke lehátko len na noc alebo aj cez deň? Alebo to tam stále funguje len na stoličke cez deň? Pýtam sa preto lebo som tehotná rozmýšľala som nad nadštandardnou izbou. Poprosím mamičky ktoré máte skúsenosti o recenzie. Ďakujem veľmi pekne.
Bola som s dcérou pred rokom... Ja so zlomenou rukou na stolicke, este dcéra mala tu malicku postel, cize som si ani k nej nevedela ľahnúť.
Na izbe sme mali aj tehotnu mamickuns dcerou, jej postel dali, ale bola uz v 9.mesiaci.
Viacere sestricky drze a neochotne, drzim palce, nech na taku nenatrafite.
Bola som s 10rocnym synom, narok len na stolicku, nadstandardne izby sa uz vyziadat nedaju, pocas covidu ich zrusili
No tak sa mam na čo tešiť. Aspoň na noc dávajú lehátko ako predtým? Naposledy som tam bola s dcérou ale to bolo 6rokov dozadu. Preto sa pýtam ci sa niečo zmenilo. Niekedy sme mali dobre sestričky no našli sa aj také co dávali jasne najavo zlosť. Co už. Nejako budem musieť vydržať na tej stoličke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
@623gabulienka ani na noc vám nedali lehátko?
@beba2504 ziadne lehatka nedávajú, tam sa ani nikde nezmestia
@beba2504 ak môžem napísať ležala som tam týždeň pred dvoma týždňami so synčekom a a všetky izby sú normálne nie je už nadštandardné pýtala som si aj ja a už sú není ale bola sltam zrovna aj moja kamoška a tehotná v 8 mesiaci a ju dali na izbu kde bola sama so synčekom povedali jej že keď je tehotná berú zodpovednosť aj za ňu čiže musí mať svoje lehátko aby ju malý v noci nekopol ...takže esi myslím že dostanete zvalst izbu len to musíte oznámiť lebo sú zodpovedný aj za vás ako tehotnú a nedajbože aby vás dali do nejakej izby kde sú s vírusom
@beba2504 ja som v noci spala s malým na jeho posteli nejak sme to zvládli ...mal tú väčšiu lebo sú tam aj menšie

@beba2504 stale dostanes len stolicku... Nadstandardnu si ale nevies dopredu rezervovat, takze je to len o stasti ci bude prave volna. Ale skus tam zavolat, vysvetlit tvoj stav a spytaj sa na moznosti. Drzim palce. Bola som niekolkokrat s dcerou, ked musis prezit tak zvladne clovek vsetko...ja som vdacna, ze nam vzdy pomohli, a som toho nazoru, ze ako spravas k ludom tak sa budu aj oni k tebe, takze sestricky a aj doktorky mile a napomocne.