Skúsenosti s podaním tabletky Misoprostol pri potrate v Nitre
Dobrý deň, mate skúsenosti s podaním tabletky Misoprostal v Nitre? Ak áno ako prebiehala vaša skúsenosť. Pripadne kde inde Mare nejakú skúsenosť s týmto liekom? V stredu som bola na kontrole, mala som byť 12 tt ale srdiečko nebilo plod zodpovedal 9+ niečo.. kyretqzi by som sa rada vyhla. Zatiaľ aspoň pijem alchemilku, malinik a čakáme ale stále nič. Zistila som však ze tabletku podávajú v Bratislave v Ružinove a v boroch, už začali aj v Žiline a preto sa pýtam aj na Nitru.
Je mi to ľúto. Do Bratislavy to nemáš ďaleko, na čo čakať, keď nie je už nádej. Jedine skúsenosti majú kamošky z Viedne, tam je to rýchle a nekomplikovane
Začiatkom septembra som si tým prešla. Vybrala som si radšej čistenie. Doktorka aj v nemocnci hovorili že 70% žien sa len trápi po tabletke a aj tak skončia na čistení a je to náročné na psychiku. Jeden deň som si vybavila odbery a predoperacne a další deň som išla na čistenie. Do pár dni som nevedela že som na ňom vôbec bola a psychika sa dala rýchlo ako tak do poriadku. Zachvilu má čaká druhý cyklus od kyretaze a teraz viem že to bolo najlesie rozhodnutie. Kamoska potratila pár dni predo mnou a len sa po tabletkách trápila dosť (krvácanie, bolesti,psychika) a aj tak skončila na čistení a eštelen čaká prvý cyklus po. Sama hovorila že sa nemala nechať nablaznit na to a už mohla mat dávno po tom ako ja.
2x som si vybrala kyretaz radsej, uz len kvoli psychike, nedokázala by som sa niekoľko dni pozerať na to ako zo mna postupne odchádza moje mŕtve dieťa aj ked to bol este len mini plod :-/
Dali mi misoprostol v Ružinove v 12tt, veľkosť plodu 9tt. 1 noc v nemocnici. Silne menštruačné bolesti. Ale kyret nebol potrebný. Za mna je to individuálne. Mne ani nenapadlo pýtať sa rovno na kyret... A som rada ze som sla radšej na toto
Presla som som si tym, trapila som sa a velmi. Najskor jedna noc v nemocnici, no od vysilenia (vela davok misoprostolu, skoro nic som nezjedla, celkove vycerpanie, bolesti) som odpadla (rovnaky tyzden ako ty)... velmi som sa chcela vyhnut kyretu. Po 3 dnoch ma museli znova hospitalizovat, uz so zapalom maternice, znova 6 dni v nemocnici, cakanie na odkrvacanie, nakoniec som sa kyretu aj tak nevyhla😢 Velmi tazka skusenost, posielam vela sil🙏
@levikrastik v Nitre tiež podávajú tabletku

@levikrastik podávajú ju aj v Starej Ľubovni,ale to asi ti nebude veľa platné. No a sú ženy, ktorým to zaberie,aj také, akým nie,a musia ísť na kyret. Mne ju ponúkli,ale práve z toho dôvodu,že nemusí vždy to zabrať,som radšej rovno si vybrala čistenie,hlavne kvôli psychike