Skúsenosti s pôrodnicou v Nitre
Ahojte baby chcem sa poradiť ohľadom nemocnici neviem ako tuná chodi na západe keď že pochádzam z východu a tak by som sa chcela opýtať na pôrodnicu či aj tuná v Nitre sa dá vybrať akým spôsobom chcete rodiť buď prirodzené alebo cisársky že keď si mamička praje bez komplikácií cisarak tak bude mať alebo tuná tak nemáte a cisarak vám urobia až keď pri pôrode budú komplikácie a bude nutná akútna sekcia. Ďakujem za odpovede
cisársky rez na prianie sa v Nitre nerobí - neviem o tom, že by sa niekde na Slovensku robil...
Mne spravili cisársky ale akútny aj sa má v NR pýtali ako chcem rodiť keďže predtým som ale cisársky jeden už mala...
@anonym_autor v Nitre cisársky pán prednosta nepovolí, lebo by mu pokazil štatistiku.... Výsledkom sú pridusené deti, mŕtve deti a ráno v jedálni po stojacky ranajkujuce ženy natrhnuté full, ale štatistika prirodzených pôrodov sedí 🙈
Cisársky na želanie do Antolskej v Bratislave
@anonym_autor v Nitre cisársky pán prednosta nepovolí, lebo by mu pokazil štatistiku.... Výsledkom sú pridusené deti, mŕtve deti a ráno v jedálni po stojacky ranajkujuce ženy natrhnuté full, ale štatistika prirodzených pôrodov sedí 🙈
@majuschka1 už keď vypisujete sprostosti tak aj pošlite dôkazy.
@majuschka1 toto by aj mňa zaujímalo ako si na to prišla
@majuschka1 to mi je velmi luto. Toto Lajtman urobil?! Ja som s nim mala dobre skusenosti, aj ked nie rovno porod. Mrzi ma to🥺
Lajtman vtedy ani nebol v práci. Považujem tieto príspevky za klamanie a poškodzovanie dobrého mena
@majuschka1
Dobry den, nepoznam Vas @majuschka1, ale to o com pisete sa nikdy nestalo, povazujem to za ohovaranie. Mal som nakoniec 2 tyzdne dovolenku a bol dokazatelne mimo SK. Uvedene stranky l, kde ste pisala, som si odfotil a kazdopadne v prvy pracovny den planujem podat trestne oznamenie a ostatne veci vysvetlite OČTK. Erik Lajtman

@anonym_autor cisársky sa robí len v prípade komplikacii a nie na prianie pacientky. Tak to funguje aj v iných nemocniciach nie iba v Nitre