Skúsenosti so Súkromnou umeleckou školou v Nitre
Dobrý večer, máte niekto skúsenosti so Súkromnou strednou umeleckou školou v Nitre? Oplatí sa tu študovať? Čítala som že ročné školné je 1000€, podľa mňa je to trochu moc, ale neviem či je v tom zahrnuté aj ubytovanie+ strava. Boli ste so školou spokojný? Ak ste už vyštudovaný, uplatnili ste sa / pokračovali ste na výške? Zaujíma ma najmä odbor reštaurátorstva, poprípade vizuálne umenie.
Za každý komentár budem rada 🙂
V školnkom nie je zahrnutá strava a určite ani cena ubytovania. Školné slúži na pomôcky, ktoré žiaci používajú pri tvorbe. Farby, papier, štetce.. Na škole panuje príjemná atmosféra. Za mňa spokojnosť.
@laila22 lebo som na stranke skoly našla pod " Bonusy pre našich žiakov" aj internat a stravu v skole, tak si nie som istá či tým mysleli že to je už zabezpečené v tej sume
Ja ťa ubezpečujem, že to zahrnuté v školnom nie je. Azda nečakas, že škola, bude zo školného platiť stravu, internát, vodičský preukaz. 😃 Áno na vodičský preukaz je zľava, ale môže si ho robiť iba v NR so zaznluvnenou autoskolou. To je ten bonus.. A bonus je aj stravovanie v škole, lebo napr. Stredná zdravotná škola nemá ani telocvičňu ,ani jedáleň a ich študenti chodia na gymnázium do telocvične, aj na obed.
Prosím Vás, ktorý internát by bol k tejto skole?

Za mňa spokojnosť. Ja odporúčam. Čo sa týka školného, strava v cene nie je. Ako je to s ubytovaním, to neviem.