icon

Tipy na malú svadbu v Nitre a okolí

alice2468
2. júl 2025

Dobry den. Chcela by som vas poprosit o rady ohladom svadby. Idealne niekto kto mal svadbu minuly popripade tento rok,alebo ak ma naplanovanu. Bude mala do 50 ludi z toho asi 12 deti. Zatial niesme rozhodnuty kde ale mesto Nitra a okolie. Rozpocet max. 10 000 ak to je vobec realne. Netusim kolko to moze stat. Ale kulturak nechceme, takze neviem, neviem. Mali ste niekto aj take nieco ako detsky kutik? Popripade program pre deti. Ci je to zbytocnost? Potrebujeme deti zabavit 2 su nase 1,6 a 3 roky. Samozrejme sa im budeme plne venovat ale chapeme sa. Ja som chcela len obrad a obed s rodinou. Priatel nechce, tak neviem. Alebo aj napiste miesto a kolko vas to cele vyslo prosim. Mlyn u aAnastazie vraj vyjde viac ako kastiel Mojmirovce. Alebo som pozerala ze vo Vinome vo Velkom Cetine su pekne svadby. My hladame nieco co nas oslovy. Zatial sa tak nestalo, tak hladame. Paci sa nam taky boho styl, nieco ako stara stodola alebo tak. Neviem tu v okoli nic najst. A este kolko by vysla nejaka firma ktora sa postara o vsetko okolo. Ja neviem, vyzdoba a taketo veci, popripade rozvoz hosti, nejaky fotograf, kapela alebo dj atd. Samozrejme budeme si vsetko zistovat, ale ak sa vam chce napiste osobnu skusenost. Za rady a napady vopred dakujeme.

monkka21
2. júl 2025

Ahoj,my sme mali v máji svadbu v reštaurácii Vesna Močenok.Boli sme veľmi spokojný.Tiež sme mali 50 ludí.Jedlo ,obsluha super,aj cena.Je tam aj penzion takže ak bude treba tak aj ubytovanie za dobrý peniaz.Ak ťa viac zaujma napiš správu,pošlem aj foto sály ako nam vyzdobili už v cene všetko.

gaaaa
Autor odpoveď zmazal
alice2468
autor
2. júl 2025

A ozaj,nechceme tradicie okrem prveho tanca. Ale nevieme aky program vymysliet. Ci starejsi alebo co. Nebudu sa hostia nudit? Mate popripade aj s takouto svadbou skusenost?
My sme boli len na dvoch svadbach, tak to moc nevieme porovnat. Dakujem

puertorico
2. júl 2025

pozri Ranč Nové sedlo. Zvyknú tam byť svadby ale ceny neviem .
Potom by som navrhovala ešte Biskupský hostinec (alebo čo to je) v Nitre v parku , známa tam mala prijímanie pre dieťa (viem, nie je to svadba) ale bolo to krásne, vonku, stan .
https://www.facebook.com/rancnovesedlo/?locale=...

alice2468
autor
2. júl 2025
@puertorico

Potom by som navrhovala ešte Biskupský hostinec (alebo čo to je) v Nitre v parku , známa tam mala prijímanie pre dieťa (viem, nie je to svadba) ale bolo to krásne, vonku, stan .

@puertorico dakujem. Ten ranc sa mi paci. To by bolo super. Dakujem

alice2468
autor
2. júl 2025
@monkka21

Ahoj,my sme mali v máji svadbu v reštaurácii Vesna Močenok.Boli sme veľmi spokojný.Tiež sme mali 50 ludí.Jedlo ,obsluha super,aj cena.Je tam aj penzion takže ak bude treba tak aj ubytovanie za dobrý peniaz.Ak ťa viac zaujma napiš správu,pošlem aj foto sály ako nam vyzdobili už v cene všetko.

@monkka21 super dakujem. Pisala som ti spravu.

martul
2. júl 2025
@alice2468

A ozaj,nechceme tradicie okrem prveho tanca. Ale nevieme aky program vymysliet. Ci starejsi alebo co. Nebudu sa hostia nudit? Mate popripade aj s takouto svadbou skusenost?
My sme boli len na dvoch svadbach, tak to moc nevieme porovnat. Dakujem

@alice2468 pozri pálenica Jelšovce. Syn tam bude mať q sme nadšení+ ti dajú kontakty a poradia čo sa oplatí q čo reálne využijete
My sme už inde ani neisli pozerať
Ale termíny už aj na budúci rok skoro plné

alice2468
autor
2. júl 2025
@martul

@alice2468 pozri pálenica Jelšovce. Syn tam bude mať q sme nadšení+ ti dajú kontakty a poradia čo sa oplatí q čo reálne využijete
My sme už inde ani neisli pozerať
Ale termíny už aj na budúci rok skoro plné

@martul ano dakujem. Ale to je nad nas limit. Ale pozname to a je to nadhera.

unicornlady
2. júl 2025

toto je už ďalej od Nitry, ale je to penzión, je tam jazierko aj nejaké hojdačky pre deti
Horné Lefantovce- penzión Dolina

https://restaurantdolina.sk/

alice2468
autor
2. júl 2025
@puertorico

@puertorico tak sme veeelmi sklamani. Uz na ranci nerobia svadby. Tento rok to zrusili. Priatel tam volal. Bol nadseny ked som mu to ukazala. Skoda. Ale dakujem

alice2468
autor
2. júl 2025
@unicornlady

toto je už ďalej od Nitry, ale je to penzión, je tam jazierko aj nejaké hojdačky pre deti
Horné Lefantovce- penzión Dolina

https://restaurantdolina.sk/

@unicornlady pekne. Porozmyslame. Dakujem

sashiik
2. júl 2025
mariynka
3. júl 2025

Pko nitra? River? To je prve, co ma napadlo.. artin?

andrejka2333
3. júl 2025

@alice2468 ahoj, miesto na svadbu ti bohužiaľ neporadím ale ak náhodou ešte nemáte fotografa/ku tak ti môžem odporučiť photobykairin. Nájdeš ju na IG aj FB, býva kúsok od NR čiže vie sa ľahko dostať v okolí Nitry tam kam treba. Fotí naozaj pekne, svadby,oslavy a všetko možné 🙂 cenovo je to tiež veľmi dobré na dnešnú dobu, stačí sa jej ozvať do správy

alice2468
autor
3. júl 2025

Vsetko si to popozerame. Ste mile. Dakujem

tamtamka26
3. júl 2025

ahoj, my sme mali svadbu vlani v oktobri v Krškanoch "U Čertici". bolo nás cca 40, veľmi pekne to vyzdobili, DJa sme mali svojho (zobral 300€, ale bol s mužom kamoš). tiež sme nemali žiadne tradície, ani odčepčenie. Ceny majú také ľudové, zábava a jedlo nás vyšlo v reštike cca 2500€ (zákusky, alko a nealko sme mali svoje). Treba tam zavolať, majiteľ je veľmi prístupný, ochotný...

alice2468
autor
4. júl 2025
@tamtamka26

ahoj, my sme mali svadbu vlani v oktobri v Krškanoch "U Čertici". bolo nás cca 40, veľmi pekne to vyzdobili, DJa sme mali svojho (zobral 300€, ale bol s mužom kamoš). tiež sme nemali žiadne tradície, ani odčepčenie. Ceny majú také ľudové, zábava a jedlo nás vyšlo v reštike cca 2500€ (zákusky, alko a nealko sme mali svoje). Treba tam zavolať, majiteľ je veľmi prístupný, ochotný...

@tamtamka26 dakujem za info.

mimi852021
5. júl 2025

Ja len odporucim urobit maly detsky kutik ak vobec. kde budi farbicky a rozne hry vymalovavanky. Ale led tak pririotne vybavit osobu pre svoje deti. Moj mal rok a pol.na svadbe a ocenila som slecnu ktor ho kociovala atd. Malemu urcite sluchadla kupit za hluk. U nas bolo 14 deti a vserky len tancovali a nahanali balony vacsie

alice2468
autor
6. júl 2025
@mimi852021

Ja len odporucim urobit maly detsky kutik ak vobec. kde budi farbicky a rozne hry vymalovavanky. Ale led tak pririotne vybavit osobu pre svoje deti. Moj mal rok a pol.na svadbe a ocenila som slecnu ktor ho kociovala atd. Malemu urcite sluchadla kupit za hluk. U nas bolo 14 deti a vserky len tancovali a nahanali balony vacsie

@mimi852021 super dakujem. Toto som chcela vedet.Takto sme to aj mali v plane.