icon

ZŠ V Nitre pre šikovnejších prvákov

darinamandarina
11. sep 2020

Ahojte, chcela by som sa informovat, ako ste spokojne so zs v nitre. Ak ste mali dietatko, ktore uz vie napr lahsie matematicke operacie, pozna pismenka, vie citat kratsie slova a pod.
Na aku ZS ste ho dali a venovali sa mu vramci jeho vedomosti. T. Zn. Ze mu dali napr tazsi pracovny list a pod. Dakujem.

matus7030
11. sep 2020

@darinamandarina na ZS Benkova je otvorena aj skola pre nadanr deti od 1- 9 rocnik. Dieta tam mozte zapisat, ale musi prejst intelektualnymi testami.

darinamandarina
autor
12. sep 2020

@matus7030 dakujem za info

tichanska1
16. sep 2020

Toto vie aj náš prvák, ale nepovažovala som to za nejaké nadanie. Číta už plynulo, naučil sa spočítavať cez 100 odčítava do 100 a teraz prišiel na to ako funguje delenie. Vie písať tlačené písmená a samozrejme pozná abecedu. Chodí na Fatranskú školu.

darinamandarina
autor
19. sep 2020

@tichanska1 a teda venuju sa mu tam podla toho, co uz vie, alebo tam sedi a uci sa vlastne zase to, co uz davno vie?

tichanska1
19. sep 2020

@darinamandarina musí robiť to čo ostatní, nemá nič navyše. Len má viac včeličiek ako ostatné deti.

nikelca
20. sep 2020

Na piaristickej viem že šikovnejšie deti mali minulý rok navyše listy a podobne, a ak boli moc popredu tak mali za úlohu pomôcť spolužiakovi vysvetliť a podobne. Moja je teraz druhacka