icon

Zubárky za Ferenitkou: Skúsenosti, ceny a zmluvy s poisťovňami?

ruzovad
17. jún 2024

Ahojte prosím vás neviete mi prosím povedať ale sú tam ceny? Veľmi zvažujem že tam prejdem so synom ( ak berú nových pacientov) chcem im zavolať. Majú zmluvu s poisťovňami? Ďakujem za odpovede

sueg1131
18. jún 2024

@ruzovad ahoj, preventivky neplatis, vsetko ostatne ano, deti tiez, chodime cela rodina. Neter 5r., 120e. Ja min.tyz, 115 to mam len otvoreny a lieceny zub, takze nie je konecna cena. A mohla by som pokracovat, ked pocujem co za palky ludia platia ked sedime v cakarni. Takze ano, 100ky eur.

sueg1131
18. jún 2024

@ruzovad prave som prednedavnom citala v komentoch niekde v NR skupine, ze od nich hufne odchadzaju, no neviem, na zaciatku juna som dostala termin na koniec augusta, pripadne cakat ak sa uvolni u dalsich dvoch lekariek

ruzovad
autor
18. jún 2024

@sueg1131 ďakujem za odpoveď 🙏uhmm...mi akože 100+ vždy platím aj u tejto našej 🤣🙈🙈 nevieš asi povedať koľko cca stojí 2plozkova plomba ( ak sa to teda tak volá) mne napr teda robila naposledy 2zuby a platila som vyše 140 e .tak aby som mala dáku predstavu. .lebo u tejto zrejme 65-70 e

A pracu majú dobrú? Keď chodíte všetci zrejme vieš posúdiť.

sueg1131
18. jún 2024

@ruzovad predpokladam, ze zub ma bude stat dalsich 150e urcite, cize do 300 ratam, cistila kanaliky, mam uzavrety zub s liecivou vlozkou, uz som tak raz mala, tusim 250 na komplet pred 3r. Ale ja vzdy s injekciou. Prekvapila ma hygiena, min.r. tusim 65, teraz 80. Neter otvorila mliecny zub, nech vyhnisa a zavrela, 120e. Najlepsie pozri na fb NR skupiny, tam su dopyty na zubarov caste.cenovo pojdes do drahsieho, nasa ta urcite nevezme, mozno tie 2 doktorky ano. Ak si u svojej spokojna s pracou, asi by som nemenila.

sueg1131
18. jún 2024

@ruzovad deti su u nej odmalicka, este ked bola decka na poliklinike a vtedy brala aj dospelych. Ja som s jej pracou velmi spokojna. No nie je dobre cakat na termin 3mesiace ked ta boli. Vtedy dufat, ze niekto nepride a miesto neho ta vezmu.

ruzovad
autor
18. jún 2024

@sueg1131 no ... Tak to sú pálky 😔 vieš čo práve že s robotou niesom úplne spokojná....tak som chcela vedieť či cenovo sú rovnaké ( mne aj táto príde dráha ..ale keď píšeš tu hygienu, u tejto sa platí 30 😱 ,teda minulý rok som platila 30 teraz neviem či šla hore ešte mi nerobila)
Skúsim tam pohľadať pod lupou díky za tip. Tam na to nenapadlo čeknut

tamtamka26
21. jún 2024

ja som bola so synom niekedy koncom zimy opravovať 1 kaz (vraj menší) a platila som 75€... vtedy mi aspoň Dôvera ešte tých 30€ vrátila... :-/