Zubná ambulancia Hric - skúsenosti a ceny
Dobrý deň, chcela by som prestúpiť k zubnej ambulancii Hric. Ma niekto skúsenosti? Ako to cenovo vychádza?
@kacena2022 dobrý deň. Tak ja som tam nakoniec bola, a platila som za prvú návštevu 60€ a za druhu kde mi robili dva zuby 200€. Neviem posúdiť či to je veľa alebo malo na zubára, pretože čo som mala predtým zubára nebol veľký odborník ani na zuby, pokazil čo sa dalo. Tak som začala chodit k súkromníkovi kde sa platí za jeden zub 500€. Takže sa mňa lepšia cena ako u súkromníka
@veronika342948 Ja som doteraz platila 30 max 50 eur za opravu zuba ale zubár zanedbal veľa veci, preto som hľadala inú zubárku.A chodis Lapajovej alebo Hriňovej?Že sú tam dve zubarky.Ja ešte nechám tomu čas a uvidím či tu ostanem.
@kacena2022 aj ja som to tak mala, platila som malo. Ale veľa veci zanedbal a pokazil mi aj zuby. Preto som hľadala niekoho lepšieho. A našla som ich. Tak som skúsila. Na preventívke som bola u Hricovej, ale zuby mi robila lapajova. Nemôžem ani na jednu povedať nič zle. Milé, komunikatívne, všetko mi vysvetlili, poradili. Pani zubárka Hric ma toho veľa, ona ma prevažne deti. Ale ak by sa dalo, tak ja by som ostala už u pani zubarky lapajovej keďže mi robila ona prvá zuby. Neviem či to musím aj tam povedať. Za zuby musíme bohužiaľ platiť ak chceme aby tá práca bola kvalitná si ja myslím. Ale určite sú aj lacnejší zubári, ja som napríklad chcela najprv prestúpiť k zubárovi Hechtovi, ale oni majú nonstop plno.
toto je amb.pre hornych 10,palky neskutocne😕 vzdy doteraz cakanie navyse do 30-40 min a keby aspon za cakanie navyse znizili trosku cenu,ale ani len prepacte,ze ste tolko cakali🤦🏽♀️ Robi bezbolestne,ale teda ceny su velmi vysoke,no dnes uz je takmer nemozne najst ludskejsiu cenu ale aj dobru pracu
@konulka20 Ja u nich čakám max 5 minút vždy ma zoberú na čas,ale ja chodím okolo obeda sa dávam objednať sa vtedy nikoho tam není.Mam pár zubov na opravu čo mi predošlý zubár zanedbal.No tie ich ceny sú neskutočné.A ako som písala vyššie,z recepcie mi volavaju píšu či nechcem dôjsť že sa im uvoľnili termíny,aj každý týždeň by ma zobrali.Ale to by už moja peňaženka neprežila.Mne stačí raz mesačne chodiť k nim aj to je drahé financne.
Vysvetli vam co vam robia. Tiež rozmýšľam nad nimi alebo zubari pod zoborom. Trhali niekomu z vás aj zuby múdrosti. Dakujem za odpovede
Vysvetli vam co vam robia. Tiež rozmýšľam nad nimi alebo zubari pod zoborom. Trhali niekomu z vás aj zuby múdrosti. Dakujem za odpovede
@mishka9999 zubári pod Zoborom sú veľmi dráhy. Raz ma bolel zub, navštívila som ich 2x kvôli tomu zubu a 500€ fuč. Ale samozrejme sú dobrí. Ak máte peniaze tak ani rozmýšľať nemusíte. Nechcem vás odradiť. Len tým že sú súkromný sú predražený.
@mishka9999 zubári pod Zoborom sú veľmi dráhy. Raz ma bolel zub, navštívila som ich 2x kvôli tomu zubu a 500€ fuč. Ale samozrejme sú dobrí. Ak máte peniaze tak ani rozmýšľať nemusíte. Nechcem vás odradiť. Len tým že sú súkromný sú predražený.
@veronika342948 a ohľadne Hric doktorky ?
@veronika342948 a ohľadne Hric doktorky ?
@mishka9999 na nich nemôžem tiež ani krivé slovo povedať. Sú tiež veľmi dobrý. Aj keď tiež sú neni moc lacný. Ale keď chceme už kvalitného zubára, musíme si zaplatiť.
@mishka9999 na nich nemôžem tiež ani krivé slovo povedať. Sú tiež veľmi dobrý. Aj keď tiež sú neni moc lacný. Ale keď chceme už kvalitného zubára, musíme si zaplatiť.
@veronika342948 ano su dráhy

@veronika342948 Ahoj,ja som k nim prešla teraz od februára.Prva návšteva RTG a preventívka 80 eur,ďalšia návšteva oprava 1zuba skoro 200 eur.Skoro ma vykotilo z tej ceny.A stále mi volajú píšu sms,že sa im uvoľnil termín či nechcem dôjsť.Tak asi veľa ľudí ruší termíny,veď za takú cenu ani sa nečudujem.