Nosenie na chrbte - Karaush toddler
Ahoj mamicky. Mam 15 mesačnú dcerku a nosila som ju doteraz vpredu. Včera som si ju dala na chrbát (horko-ťažko😃) a vôbec to nebolo pohodlne. Je to len nezvyk alebo mam zlý nosič na nosenie na chrbte? Ak ano aký by ste mi poradili? Skôr z tých lacnejších😊 dakujeeem.
@lindusss2016 Ten onbu je zaujímavý. Ešte som taký nevidela- bez bedrového pasú. Aj cena je dobrá. Ale citala som si recenzie a vraj nie je na dlhé nosenie, keďže vaha je len na ramenach.
@yanka2828 zalezi, kolko vydrzis a kolko vazi dcerka. Moja je vychrtlinka, v pohode som to zvladala aj pocas tehu a hlavne take diwta ti uz dost beha. Mne sa na onbu paci, ze je skladne, das lahko do kabelky a nemusis nosit pripnute na sebe
onbu je fajn ale nie na dlhé nosenie, kedže nemá bedrový pás... treba brať aj to do úvahy 🙂
@bialica no ale ja fakt myslim, ze 15 m dieta sa v nosici uz skor len presuva, aspin moja akonahle zacala chodit, tak sa prestala vychadzkovo nosit.
áno, určite... súhlasím s tebou... ale my nevieme ako dlho chce mať autorka príspevku dieťa na sebe 😀
@bialica jasne, plus pojem dlhe nosenie je dost relativny 😀 pre niekoho je dlho pol hodiny, pre ineho pol dna, pre mojho muza je dlho aj 5 minut 😂
to máš pravdu... ja som pre muža kupovala Kibi, lebo do šatky sa nevedel zamotať, malého mal na sebe až dva razy, maličký má 13 mesiacov 😀
@bialica ano, aj ja som kupovala 6ku satku kvoli muzovi a az dvakrat to vyskusal (mala bude mat dva roky) netreba sa im prisposobovat.
Ja mam aloe sling, obcas nosim doma 16 m. slecnu na chrbte.Nosic ma siroky bedrovy pas na 2 pracky.Malej sa to paci a ja sa citim pohodlne, akoby som mala na chrbte ruksak. 🙂
Mate pravdu dievky, že už sa bude nosiť menej a menej keď bežká. Dlhé nosenie je pre mňa prechádzka hodina a pol. Viac nedam 😃 hlavne v Štiavnici kde sú samé kopce 😃
Tu hrudnú sponu nemam. Kúpila som nosič cez bazar a nebola k tomu. A snažila som sa dat tie popruhy bližšie no neslo mi to. Bedrak som tiež skusala vyššie ale takto to nakoniec dopadlo...
@yanka2828 no ked budete takto naobliekane, asi len tazko dosiahnes spravnu polohu. Hlavne mala tam zle sedi 😕 takze bud kupit bundu s moznostou nosenia na chrbte alebo vyckat do jari 😀
@yanka2828 ako pise
@lindusss2016 ale by som si zohnala tu hrudnu sponu u vyrobcu bez nej je to na prd - popruhy ti utekaju a potom je to nepohodlne
Oki ďakujem dievčence 😊 ja som aj mala v plane počkať do jari ale už som nedockava 😊 pozriem tie spony na nete .

@yanka2828 pozri si nejake onbuhimo. Napr.Mirkine onbu, mne to bolo celkom pohodlne