icon

Ako sa dostať z vlakovej stanice v Novom Meste nad Váhom na Zelenú vodu?

jani321
31. júl 2024

Ahojte. Minule ste mi výborne poradili, tak skúšam znovu 😉. Prosím Vás, poraďte mi, ako sa dostanem z vlakovej stanice v Novom meste nad Váhom na zelenú vodu. Aký spoj mi ide? Ďakujem.

janai1
Odpoveď bola odstránená
maranco
31. júl 2024
jani321
autor
31. júl 2024

Ďakujem

jani321
autor
31. júl 2024

@janai1 ďakujem, vyskúšam. To som nevedela, že aj takto sa dá zistiť.

hankab
31. júl 2024

@jani321 z mesta, myslim ze z namestia chodi pocas leta taky vlacik, co tam zvaza ludi, skus pogooglit. Alebo ked ti nevadi chodit peso, tak zas taka hrozna dialka to nie, da sa to v pohode prejst.

hankab
31. júl 2024

@jani321 oprava: pozeram google mapy a je to takmer hodinu peso (5km). Pripadne este taxi.

lubmar
31. júl 2024

Ahoj,neviem v aký deň potrebuješ prepravu,ale počas celého leta chodí špeciálny autobus počas víkendov a sviatkov v pravidelných intervaloch z mesta na ZV,stoji 10 centov,majú oznam na FB stránke mesta.V pracovny deň si pozeraj spoje z NM smer Beckov,Kálnica,každý tam stojí.Ten vláčik čo chodí z námestia tým nechoď,stoji 6 eur a ide tam krokom asi hodinu,podľa hustoty premávky🥴

luczach
31. júl 2024

Na Zelenu vodu ide priamy spoj z TN autobusovej stanice. Chodi autobus soboty a nedele. Vygoogli si to.

jani321
autor
1. aug 2024

@lubmar chceli sme ísť v pracovný deň. Pozerala som autobusové spoje, ale časovo mi nesedia s príchodom vlaku. Asi vyskúšam taxík. Ďakujem.