icon

Hľadám niekoho na doučovanie predškoláka v NM

bubak24
14. feb 2021

Ahojte, poznáte niekoho kto doucuje deti v predškolskom veku? Mam 6 ročného syna, školka stále zatvorená. Potrebujem ho pripraviť do školy... Ďakujem

mogaa
14. feb 2021

@bubak24 kúp mu zošity pre predškolákov a zvládneš ich s ním robiť aj ty doma....dieťa nemusí vedieť pri zápise uplne všetko, malo by poznať ročné obdobia, čo sa robí v lete, čo v zime, dni v týždni, nakresliť postavu, ukázať kde je vpravo-vľavo, niekde chcú aby napísal svoje meno.....naozaj sa z toho nestriela, napr.kolegyni zobrali chlapca a nevedel sa podpísať a bolo to ok lebo videli že je šikovný, spolupracoval, odpovedal na otázky, vedel pekne držať ceruzku....ak aj dieťa na niečo nevie odpovedať, už vidia podľa ostatných otázok či spolupracuje alebo ako spolupracuje.....

bubak24
autor
14. feb 2021

Ahoj @mogga ďakujem ti za odpoveď, malý toto všetko zvláda, ale ja chcem nech ma vytvorený režim a návyky. A kedze mam posledný rok home office tak sa nemám až toľko času mu venovať a som presvedčená o tom, že pedagogička mu to bude vedieť podať lepšie určite ako ja. A zošity samozrejme mame doma. A pracujeme v nich. Takze pokiaľ teda niekto viete o sikovnej učiteľke, ktorá si chce privyrobiť, tak vopred ďakujem za odpoveď.

elizabet173
14. feb 2021

@bubak24 no neviem, ci sa najde nejaka ucitelka, ktora by za sucasnej situacie chodila k niekomu domov. Pocas vikendu si priprav pre neho nejake ulohy a trvaj na tom, aby uch uskutocnil a najma dokoncil. Na nejake precvicocanie ti staci pol hodina denne a to mozes popri tom napr. varit alebo zehlit. Vygoogli si, co ma ovladat predskolak pred vstupom do skoly, ved vacsina deti teraz do materskej skoly nechodi.

mogaa
14. feb 2021

@bubak24 režim a návyky sú v škôlke iné ako v škole...či hladáš učiteľku ktorá bude s tvojim dieťaťom cca 3-4hodiny a bude s ním robiť iba aktivity? u nás v škôlke sa od 8 do 9 robia aktivity, potom desiata a doobeda sú deti vonku, potom obed, spánok a popoludní sú opäť vonku.....tento rok bolo aj nariadenie aby učiteľky boli s deťmi čo najviac vonku kvôli korone, takže sa prebralo aj menej vecí ako po iné roky keď deti bývali viac vo vnútri.....režim v škole je iné ako v škôlke, dieťa počas 40minut musí sedieť a vnímať učivo, potom prestávka a opäť musí sedieť 40minut na mieste.....kdežto škôlke sú aktivity len cca hodinu max.2hodiny a veľmi zálež od učiteliek čo s deťmi robia....sú dni kedy sa vôbec neučia, len si kreslia alebo niečo tvoria

katulienkax
14. feb 2021

@bubak24 prosím ta režim stratila už aj moja školácka. Na režim si zvykne keď bude treba

bubak24
autor
14. feb 2021

Ďakujem dámy, no otázka znela inak, či niekoho poznáte, pokiaľ nie, tak prosim zbytočne nekomentuje, viem presne co hľadám a co očakávam od toho. Aj co môj syn potrebuje a aj ako to vyzerá v škôlke. Pekný deň prajem. Čiže pokiaľ sa nenájde niekto kto pozná niekoho, tak sa prosím zdrzte komentárov. Zbytočne strácate svoj čas na to. A pokiaľ poznáte, tak vopred ďakujem a ja už sa s dotycnou osobou pobavim osobne.

elizabet173
14. feb 2021

@bubak24 tak vela stastia! 🙂

usmejsaa
27. feb 2021

@bubak24 Dobrý deň, hľadáte ešte stale pomoc s prípravou pre syna predškoláka?😊

yna5
22. nov 2021

Dobrý deň, možem sa opýatať? Našli ste niekoho nakoniec na to doučovanie aj mňa by to zaujimalo. Ďakujem krásne

katkaaalex
23. mar 2022

Ponúkam doučovanie predškolákov. Kontakt - 0944 083 211.