icon

MUDr. Paškala Gynama - online objednávanie

4. júl 2025

Ahojte, neviete kedy aktualizujú na stránku nové dostupné termíny k MUDr. Paškalovi cez online objednávací systém ? Momentálne sú tam do konca augusta obsadené termíny. Zatiaľ vždy, keď som pozrela všetko bolo obsadené, nemáte radu, kedy mám striehnuť, aby sa mi ušiel termín ? 😀

macalau
4. júl 2025

Pár dní pred koncom mesiaca.napriklad koncom júla striehnuť či spustí september.

adka3321
4. júl 2025

Tiez som sa tuto istu otazku nedavno pytala na FB, ale nikto mi nevedel vysvetlit 🙄 Asi 2-3 tyzdne dozadu som pozerala jul bol plny, august este nedostupny a minuly tyzden mi tam jedna baba pisala, ze august je spusteny, tak som sa tam hned prihlasila na termin. Naozaj netusim aky tam maju system, jedine priebezne kontrolovat, ci uz su otvorene nove terminy alebo nie 🙈🙈

pondelok01
4. júl 2025

Jednoduchsie je si zavolat, sestricka vam termin najde, ale aktualne objednavaju preventivky az na september. Ak ide o nieco surnejsie, tak vam termin da aj skor.

ivana1611
5. júl 2025

Mne sestrička hovorila, ze vždy prvý deň v mesiaci, ale viem, že niekdy aj na konci mesiaca. A za 2 dni sú termínu aj fuč. Tak treba pozerať koncom mesiaca radšej 🤣

adka3321
5. júl 2025
@pondelok01

Jednoduchsie je si zavolat, sestricka vam termin najde, ale aktualne objednavaju preventivky az na september. Ak ide o nieco surnejsie, tak vam termin da aj skor.

@ivana1611
@pondelok01 ja som tam minuly rok volala aby som sa objednala na preventivku a sestricka mi povedala, aby som sa objednala online, ze o tyzden budu spustat. O 2 dni pozriem a uz bolo spustene objednavanie. 🙈🙈 Asi je to len o stasti ci natrafis zrovna ked pustia prihlasovanie.

pondelok01
6. júl 2025
@adka3321

@ivana1611
@pondelok01 ja som tam minuly rok volala aby som sa objednala na preventivku a sestricka mi povedala, aby som sa objednala online, ze o tyzden budu spustat. O 2 dni pozriem a uz bolo spustene objednavanie. 🙈🙈 Asi je to len o stasti ci natrafis zrovna ked pustia prihlasovanie.

@adka3321 ja som tam napriklad termin online nikdy nevidela, ani som nevedela, ze im to online objednavanie funguje. Ale telefonicky sa objednat nebol nikdy problem.