Recenzie pediatrov v Novom Meste nad Váhom
Ahojte mamičky, chcela by som recenzie na Pediatrov s ktorými mate skúsenosti v NMnV. S kým ste spokojne? A komu sa vyhnúť oblúkom? A hovorí Vám niečo meno MUDr. Milan Jamárik? Podla adresy by sme mali patriť k nemu ale nenasla som na neho absolútne žiadne hodnotenie. Tak neviem ze ci je tu úplne nový..
@anna243 My chodime k MUDr. Ehsanovej, ja som s nou spokojna, s vysetreniami, vsetko vysvetluje co ide robit, komunikuje aj cez sms, emaily, ked nie je v ambulancii popredu posle email s oznamom... Len vraj je tazko sa k nej dostat, ale treba len skusit opytat sa.
@anonym_1f94b3 ďakujem pekne
@anna243 Mame dr.U. Zazila som pristup inych detskych lekarov, cca 10. Jeho hodnotim ako jedneho, ktory ma takzvane v péčku. 🤨 Nevidi, ze dieta ma skoliozu, nikam neposle. Jaj zabudla som, k jeho manzelke, ze syn ma alergiu. Vysledok? Manzelka potvrdila 0 alergie. Zeby business?
@anna243 my chodime k dr. Jamarikovi. Ma svojsky sposob, nesadla som si s nim uplne. Ale je to dobry odborník, len ta komunikacia s nim je niekedy o drzku 🤦
@ari1712 my máme mať podla adresy jeho prideleného ale zatiaľ čo som videla recenzie ...tak nic moc..a aj u teba ako vidím je to nic moc. Snáď sa mi podarí ist inak
@anna243 Mame dr.U. Zazila som pristup inych detskych lekarov, cca 10. Jeho hodnotim ako jedneho, ktory ma takzvane v péčku. 🤨 Nevidi, ze dieta ma skoliozu, nikam neposle. Jaj zabudla som, k jeho manzelke, ze syn ma alergiu. Vysledok? Manzelka potvrdila 0 alergie. Zeby business?
@anonym_928d90 no pan U. je v pohode keď sa nič nedeje ale ako odborník mam z neho veľmi divny pocit.. asi kasle na to ..
@anonym_928d90 no pan U. je v pohode keď sa nič nedeje ale ako odborník mam z neho veľmi divny pocit.. asi kasle na to ..
@anna243 tak teda ja mám úplne iný a odlišný názor. Neviem či píšeme o rovnakom, ale... Mňa kedysi vytiahol z mega problémov a naše deti keď sú choré, poposiela a pod. Nikdy nás neodbije ATB. Ak sa mu niečo nezdá, pošle na rontgen. Áno, aj nás poslal na alergologiu a vďakabohu zato. Synčekovi sa potvrdila a teda riadna.
Bohužiaľ sme zažili aj iných pediatrov a ja teda nedám na neho dopustiť !!! Za nás úžasný odborník 👍
My mame dr.Munkovu, nam ju odporučili a my sme veľmi spokojni, pošle na vyšetrenia,:vyšetrí, má aj crp v ambulancii a nedava len tak antibiotika, za nás veľká spokojnosť.Za nás veľká nespokojnosť s Dr.Ehsanovou, mladšieho syna na pohotovosti chorého vysetrila 2x cez sveter, neurobila žiadny rozbor nič, obidva razy bral antibiotika a jeden krát z toho,keďže syn mal vtedy rok nedala antibiotika, malý hrozne kaslal q skončilo to zápalom pľúc, druhá lekárka len kyvadla hlavou, že čo to je za vyšetrenie.Za mňa hrozne a pri staršom zase zla skúsenosť s Dr.Ulahelom, starsi sa ho bal, stále si chytal nos a potom dieta, hneď pchať antibiotika.Takze ja dom vždy stastna, keď ideme k nasej Dr.Toto sú naše skusenosti
My mame dr.Munkovu, nam ju odporučili a my sme veľmi spokojni, pošle na vyšetrenia,:vyšetrí, má aj crp v ambulancii a nedava len tak antibiotika, za nás veľká spokojnosť.Za nás veľká nespokojnosť s Dr.Ehsanovou, mladšieho syna na pohotovosti chorého vysetrila 2x cez sveter, neurobila žiadny rozbor nič, obidva razy bral antibiotika a jeden krát z toho,keďže syn mal vtedy rok nedala antibiotika, malý hrozne kaslal q skončilo to zápalom pľúc, druhá lekárka len kyvadla hlavou, že čo to je za vyšetrenie.Za mňa hrozne a pri staršom zase zla skúsenosť s Dr.Ulahelom, starsi sa ho bal, stále si chytal nos a potom dieta, hneď pchať antibiotika.Takze ja dom vždy stastna, keď ideme k nasej Dr.Toto sú naše skusenosti
@monika_nm vidíte a my sme zasa k dr. Munkovej skončili v nemocnici ešte s prvým synčekom - s vracačkou. Ešte sestrička si aj srandu robila. Teraz bola kolegyňa s malou - chodí k nej a ani CRP ani nič.
Ale možno netreba súdiť podľa jednej skúsenosti.
Naše deti sa dr.Ulahela neboja a ani sa nikdy nebáli a malá sa k nemu dokonca vždy veľmi teší 😁 Naše deti sa boja veru iných vecí a ľudí ☹️
NIKDY nám nedal hneď atb. Vždy popočúval, prezrel, poslal na vysetrenia. Ak to nie je na ATB., tak ich neda.
Ale ja hovorím tak, že 100ludi, 100 názorov...
Dakujem dievčatá za názory a aj odporúčania.
@monika_nm vidíte a my sme zasa k dr. Munkovej skončili v nemocnici ešte s prvým synčekom - s vracačkou. Ešte sestrička si aj srandu robila. Teraz bola kolegyňa s malou - chodí k nej a ani CRP ani nič.
Ale možno netreba súdiť podľa jednej skúsenosti.
Naše deti sa dr.Ulahela neboja a ani sa nikdy nebáli a malá sa k nemu dokonca vždy veľmi teší 😁 Naše deti sa boja veru iných vecí a ľudí ☹️
NIKDY nám nedal hneď atb. Vždy popočúval, prezrel, poslal na vysetrenia. Ak to nie je na ATB., tak ich neda.
Ale ja hovorím tak, že 100ludi, 100 názorov...
@lenkaaa25 no my mame takú skúsenosť žiaľ.zlu s dr.Ulahelom pri synovi, on bol veľmi často choré dieťa a raz sme boli s komplikáciami pri kiahnach a nechal nás čakať a vtedy bolo tam aj babatko a my s kiahnam a tiez mic neriesil, len tak tak sme sa uhli nemocnici.A aj viem, ze od neho odišli.Ale toto mam.pocit, že inak sa dr.chovaju k deťom ktoré k nám chodia a ktoré prídu keď sa zastupuje.A ozaj tým, že ma alergiu dr.nolo to hrozne furt si nos chytal a tak.hned chytil dieťa, to sa mi moc teda nepáčilo, keďže dieťa bolo často choré už od babatka.Tak sme sa s muzom.vzdy báli o naše deti.

@anna243 My chodime k MUDr. Ehsanovej, ja som s nou spokojna, s vysetreniami, vsetko vysvetluje co ide robit, komunikuje aj cez sms, emaily, ked nie je v ambulancii popredu posle email s oznamom... Len vraj je tazko sa k nej dostat, ale treba len skusit opytat sa.