Recenzie pediatrov v Novom Meste nad Váhom
Ahojte mamičky, chcela by som recenzie na Pediatrov s ktorými mate skúsenosti v NMnV. S kým ste spokojne? A komu sa vyhnúť oblúkom? A hovorí Vám niečo meno MUDr. Milan Jamárik? Podla adresy by sme mali patriť k nemu ale nenasla som na neho absolútne žiadne hodnotenie. Tak neviem ze ci je tu úplne nový..
@anna243 My chodime k MUDr. Ehsanovej, ja som s nou spokojna, s vysetreniami, vsetko vysvetluje co ide robit, komunikuje aj cez sms, emaily, ked nie je v ambulancii popredu posle email s oznamom... Len vraj je tazko sa k nej dostat, ale treba len skusit opytat sa.
@anonym_1f94b3 ďakujem pekne
@anna243 Mame dr.U. Zazila som pristup inych detskych lekarov, cca 10. Jeho hodnotim ako jedneho, ktory ma takzvane v péčku. 🤨 Nevidi, ze dieta ma skoliozu, nikam neposle. Jaj zabudla som, k jeho manzelke, ze syn ma alergiu. Vysledok? Manzelka potvrdila 0 alergie. Zeby business?
@anna243 my chodime k dr. Jamarikovi. Ma svojsky sposob, nesadla som si s nim uplne. Ale je to dobry odborník, len ta komunikacia s nim je niekedy o drzku 🤦
@ari1712 my máme mať podla adresy jeho prideleného ale zatiaľ čo som videla recenzie ...tak nic moc..a aj u teba ako vidím je to nic moc. Snáď sa mi podarí ist inak
@anna243 Mame dr.U. Zazila som pristup inych detskych lekarov, cca 10. Jeho hodnotim ako jedneho, ktory ma takzvane v péčku. 🤨 Nevidi, ze dieta ma skoliozu, nikam neposle. Jaj zabudla som, k jeho manzelke, ze syn ma alergiu. Vysledok? Manzelka potvrdila 0 alergie. Zeby business?
@anonym_928d90 no pan U. je v pohode keď sa nič nedeje ale ako odborník mam z neho veľmi divny pocit.. asi kasle na to ..

@anna243 My chodime k MUDr. Ehsanovej, ja som s nou spokojna, s vysetreniami, vsetko vysvetluje co ide robit, komunikuje aj cez sms, emaily, ked nie je v ambulancii popredu posle email s oznamom... Len vraj je tazko sa k nej dostat, ale treba len skusit opytat sa.