icon

Dobrá kaderníčka v Nových Zámkoch

michaliaa
17. nov 2020
lenuska9999
17. nov 2020

Na 1 krát to asi nepôjde , ale na dva krát by šlo. Kúp si kadernícky peroxid a prášok na melirovanie (ten taký modrý ) a povedz kamoške nech ti to nafarbi. Ale kúp aj nejakú tmavú blond farbu, respektíve svetlo hnedú čo na to potom dáš ,lebo bude ti ťahať do žltá alebo oranžová vlasy.. tak výdrž apson týždeň a tak daj znova peroxid.. ja si farbim takto vlasy sama a tiež prechádzam z extrémov do extrémov 😀 môžem ti poslať foto tých peroxidov a prášku čo používam ja

michaliaa
autor
17. nov 2020

@lenuska9999 no jasne zlata si posli. A foto vlasov nemáš? Jak si mala predtým a teraz? .. myslela som ze kadernicka to zvladne ked na YouTube pozerám tak uz tam takých par bolo . Ze za 7 hod z čiernej blond

lenuska9999
17. nov 2020

@michaliaa pošlem ti foto do súkromnej správy. Ako jasné dá sa to aj za 7 hodín, ale to si spáliš veľmi vlasy. Je dobré ich nechať chvíľku oddýchnuť.. túto prikladám fotku toho peroxidu a prášku. Najprv som vymiešala ten 12% peroxid s melirovacim práškom v pomere 2:1 (viac peroxidu ako prášku ).. no a nechala som to pôsobiť kým som to vydržala teda , lebo po čase to začne páliť.. a potom som si naniesla farbu ( túto je screenshot tej značky,je to kadernicka farba, ktorá sa mieša s peroxidom .. tak som ju vymiešala s tým 6% tiež v pomere 2:1 peroxidu a farby ).. sú to veľké fľaše , možno sa dajú kúpiť aj menšie.. ale zasa ti vydržia dlho.

gabika0825
18. nov 2020

@michaliaa No za 1 deň sa to určite nedá. Kamarátka si takto odpálila vlasy. Myslela si, že ked pojde ku kaderníčke tak je to v pohode a bude mať pekné blond vlasy. Asi 5 kaderníčok ju odmietlo s touto požiadavkou, že za 1 deň blond vlasy z čiernej ktoré tak farbila min. 3-4 roky. Ale nakoniec našla jednu ktora sa toho ujala a teda spálila jej na totálku vlasy. Ani nehovorím o tom že ich mala oranžovo žlté.a to bol už finálny výsledok vraj. A kaderníčka od nej zhrabla neskutočne peniaze, lebo vedela že jej to žiadna neurobí. No kamoške ostali len oči pre plač a zničené suche vlasy ako chemlón. Nakoniec aj tak kúpila čiernu farbu a nafarbila sa naspeť.

michaliaa
autor
22. nov 2020

@gabika0825 fuuuha akoze ja uz nemam qz take čierne uz som sa rok nefarbila ale no stále to je tmavé

gabika0825
22. nov 2020

@michaliaa to je jedno čierna farba je najhoršia keď sa jej chceš zbaviť, väčšinou kaderničky odporúcajú aby väčšina vlasov odrástla, lebo čierna zanecháva vo vlasoch pigmenty aj keď sa tá farba vymýva