Ktorého pediatra v Nových Zámkoch odporúčate?
Ahojte, píšem anonymne, lebo toto nechcem rozoberať pod mojim menom. Prosím, ktorý pediater je v NZ naj? máme pol ročné dieťa a chodíme k Szaboovej N. ktorú som za pol roka videla cca 2x a zastupuje ju iná doktorka. Nehovorim, ze je zlá ale.. je tam to ale. vedla je doktorka Banyarova, u ktorej sme boli ked zastupovala Szabovu a vtedy bola velmi milá, ochotna a aj sestricka bola velmi milá, ale neviem ake mate s nou skusenosti. Ide o to, ze tieto dve pediatricky mám na 2 minuty od domu a som bez auta , ale keby mi odporucite pediatra alebo pediatricku tak by sme chodili aj dalej. Raz som volala s Komaromym ked som si uz nevedela rady a on mi napriek tomu, ze malý nie je jeho pacient mi 20 minut venoval cez telefon a dal mi kopec dobrych rád. viete mi prosím nejak poradit, co robit? malý uz dovrsil 6 mesiacov, cize máme moznost meniť.
Dr. Komáromy. chodila som k jeho mamine, k nemu kým som mohla a ťažko sa mi odchádzalo. dcéra k nemu chodí (závidím jej 😄), aj sestra.. ochotný, milý, pomôže aj telefonicky, počúva pacienta, neláduje len lieky, hľadá príčiny... ja som lepšieho lekára nestretla
@monikabotosova pani doktorke som dnes napisala mail kedze nedvyhala a pamätala sa na mna a povedala,nech pridem podpisať dohodu 🙂
No super, som rada, že sa podarilo 😊😊🥰 ona je zlatá, keďže ja s ňou viacmenej vždy komunikujem cez email, a nemusím choré dieťa stále niekde teperiť. Všetko dobré vám želám.

Videla som vás príspevok na FB, ale nereagovala som, aj tak by sa môj príspevok stratil 😃 ja chodím k Dr. Banyarovej, je super, veľmi zlatá, milá, vždy ochotná poradiť. Ak sa vám dá, kľudne k nej prejdite. Videla som, že niekto vám tam písal, že vás možno nevezme, že si nemajú s druhou doktorkou brať pacientov.. neviem čo je na tom pravdy, každopádne skúste. Ale je pravda, že aj Dr. Komaromy je skvelý, chodila som ešte k jeho mamičke a potom chvíľu aj k nemu, ale keďže sme zhruba v rovnakom veku, bolo mi to blbé 😃. Ale chodila som k nemu, kým som mohla, do 28r. Je mladý, šikovný, sympatický lekár s veľkým srdcom. Akokoľvek sa rozhodnete, vyberiete si určite dobre ☺️ ale hlavne čím skôr, tuším ste písali, že máte pani dr. banyarovu na skok, zavolajte, opýtajte sa, keď nie, pôjdete komaromymu 🙂 držím palce.