icon

MUDr. Zuzana Stanovičová, PhD. - neurologička

barbor1
24. júl 2025

Ahojte,
Aké máte skúsenosti s detskou neurologičkou pani dr. Stanovičovou? Čítam dobre aj zle recenzie a nemáme to najbližšie + vyšší poplatok ma odrádza, ak si predstavím, že bude na nás nepríjemná. Ďakujem

catherinah
24. júl 2025

Je to dobrá odborníčka a nálada neviem podla čoho. Niekedy dobre, niekedy nie.

riskoh
24. júl 2025

Za mna velmi dobra uroven, ci uz odborna alebo osobna, treba sa pripravit, ze hovori vsetko na rovinu, co sa nemusi kazdemu pacit, tie poplatky su strasne, este aj ospravedlnenie do ziackej ma spoplatnene

koniarova
24. júl 2025

Odporúčam. Tiež sme k nej hodinu cestovali.

mimi852021
24. júl 2025

@barbor1 ja som tam bola nedavno s malym dostala som rychlo termin plateny. Ale ked ide o dieta radsej zaplatim. Bola.mila v pohode. Mna kedysi este v nemocnici liecila, potom som bola u nej v ambulancii este a tiez v pohode. Isla som tiez hodku, nakolko v nr nemali volny termin. Nevykecava, vravi k veci. Ale mne to vyhovuje

bbwwoman
3. aug 2025

@barbor1 chodila som k nej a keď som zavolala že mám vážny problém flegmaticky odvrkla že to nie je jej problém nech idem na pohotovosť alebo si to vyriešim inak
Veľmi nepríjemná bola preto som ju zmenila

anos18
3. aug 2025
@bbwwoman

@barbor1 chodila som k nej a keď som zavolala že mám vážny problém flegmaticky odvrkla že to nie je jej problém nech idem na pohotovosť alebo si to vyriešim inak
Veľmi nepríjemná bola preto som ju zmenila

@bbwwoman a ku komu chodíš teraz?

bbwwoman
3. aug 2025
@anos18

@bbwwoman a ku komu chodíš teraz?

@anos18 MUDr Jakubovich
Predtým som vyskúšala Stanovicovu aj Priscakovu ale nebola som spokojná

anos18
3. aug 2025
@bbwwoman

@anos18 MUDr Jakubovich
Predtým som vyskúšala Stanovicovu aj Priscakovu ale nebola som spokojná

@bbwwoman a s ním si spokojná?

bbwwoman
3. aug 2025
@anos18

@bbwwoman a s ním si spokojná?

@anos18 s ním áno všetko rozumne vysvetlí má rešpekt slušne komunikuje a prvotné vyšetrenie prebehlo lepšie ako hocikde inde
Nikto nespravil vstupné vyšetrenie tak dôkladne
Samozrejme odber krvi a kvôli epilepsii vyvolanie záchvatu svetlá zvuky podnety
Hladinu liekov zisťoval či stačia
A potom klasické chrbtica reflexy oči pohyby
Za mňa určite lepšie

anonym_6781dc
4. nov 2025

Dobrý deň, ja chodím ku Stanovicovej, len tie poplatky, katastrofa.. platím za termín okolo 30€ a potom ešte minule si vypýtala za vyšetrenie 50€. A to som ešte nerátala naftu 😥

katustek
10. nov 2025

Prosím vás k pani Dr sa dá objednať iba cez top doktor? To keď človek tam ide viac x za rok zakaždým 30€? Veď to je choré...

bbwwoman
11. nov 2025
@katustek

Prosím vás k pani Dr sa dá objednať iba cez top doktor? To keď človek tam ide viac x za rok zakaždým 30€? Veď to je choré...

@katustek áno zakaždým ..ona je dosť na peniaze

anos18
11. nov 2025
@katustek

@katustek ja som muža objednávala telefonicky, bez poplatku, ale čakal asi dva mesiace, už presne neviem. Má aj neplatené termíny, ale asi veľmi málo

barbor1
autor
11. nov 2025
@katustek

@katustek ahoj, my sme tam nakoniec boli, prvýkrát cez toho topdoktor za poplatok a objednala nás na ďalší kontrolný termín v decembri a povedala, že to už bude bez poplatku. Tak neviem

martul
11. nov 2025
@barbor1

@katustek ahoj, my sme tam nakoniec boli, prvýkrát cez toho topdoktor za poplatok a objednala nás na ďalší kontrolný termín v decembri a povedala, že to už bude bez poplatku. Tak neviem

@barbor1 no to určite nebude bez poplatku, u nej zaplatíš ešte aj za ,,vzduch čo budeš dýchať".
O arogantnom a povýšeneckom správaní ani nehovorím. V živote nikdy viac.

katustek
11. nov 2025
@anos18

@katustek ja som muža objednávala telefonicky, bez poplatku, ale čakal asi dva mesiace, už presne neviem. Má aj neplatené termíny, ale asi veľmi málo

@bbwwoman
@martul
@barbor1
@anos18
Ja som u nej už bola cca pol roka dozadu, prístup lekárky k pacientovi bol v poriadku. Ale potrebujem sa objednať znova na vyšetrenie. No keď som videla, že znova poplatok 30 e za objednanie skoro ma vystrelo. No nič 30 e viem aj lepšie v dnešnej dobe minút.

anos18
12. nov 2025
@katustek

@bbwwoman
@martul
@barbor1
@anos18
Ja som u nej už bola cca pol roka dozadu, prístup lekárky k pacientovi bol v poriadku. Ale potrebujem sa objednať znova na vyšetrenie. No keď som videla, že znova poplatok 30 e za objednanie skoro ma vystrelo. No nič 30 e viem aj lepšie v dnešnej dobe minút.

@katustek áno, je to veľa. Má určite aj nejaké bezplatné termíny, no asi veľmi málo