icon

Poplatky u gynekologičky MUDr. Halmešovej

16. feb 2025

Ahojte, koľko platíte,platili ste u pani gyn.Halmešovej z NZ za vyšetrenia v tehotenstve ? Plus pôrod ? Minule som počula,že si pýtali od tehotnej mamičky peniaze ..tak ma zaujíma dopredu koľko to približne vyjde keďže o tom som počula prvý krát ..

katkaseiner
16. feb 2025

myslis zajednanie porodnika? Presnu sumu ti nepoviem ale malo by to byt na stranke nemocnice a pokial ma pamat neklame tak okolo 150-200e by to malo byt. Vysetrenie neviem, bola som u nej pred cca 10 rokmi, vtedy len 35e som platila za sono. Inak k nej nechodim

jaga18
17. feb 2025

Nepamätám sa presne, tuším 50e sa platí za nadštandard vyšetrenia, ktoré nie sú hradené poisťovňou. Ona ti to presne vysvetlí... kontroly a sono sú u nej častejšie, z každého sona urobí fotku a tak, niektorí gynekologovia majú poplatky nastavene za každý navyše úkon, ona berie jeden poplatok (+- 50e) K pôrodom už nechodí. Cena za zazmluvnenie porodnika by mala byť na stránke nemocnice, myslím 300e to bolo pred 3 rokmi.

monikabotosova
17. feb 2025

Ja som bola tehotná v r. 2023 a platila som tuším 70€-80€ ako poplatok za starostlivosť počas tehotenstva. Ale sú v tom kontroly navyše, z každej sono je fotka, a hocikedy keby bol problém dáva aj súkromné tel. číslo a môžme volať aj o polnoci keď treba (nikdy som nevyužila) takže mi tento poplatok vôbec nevadil.

momlife0206
18. feb 2025

Aktuálna cena je 90 eur

autor
18. feb 2025

Ďakujem každej za odpoveď 🙂

lillykay321
21. feb 2025

Tiez som teraz tehotna a poplatok pocas tehotenstva je 90 eur za vsetko extra co robi navyse .

autor
21. feb 2025

@lillykay321 ďakujem za info 🙂