icon

Skúsenosti s operáciou brachycefalického psa v Nových Zámkoch

ari_118
12. dec 2025

Ahojte! Mám otázočku, je tu niekto kto má brachycefalického psíka a išiel dať operovať sem? Komplet noštek aj podnebie kliniku nám odporúčil chovateľ ale radšej budem za osobné skúsenosti. Veľmi pekne dakujem!😊

katkaseiner
12. dec 2025

To je ktora klinika? Vinohrady, ci ta pri Tescu?
Nemám so psikom taky problem ale klinika na Vinohradoch mi zabila mladucku labradorku pocas sterilizacie. Pan doktor (majitel) netuší čo sa stalo... tam uz ani sykorku nevezmem.
Poliklinika pri Tescu za mna fajn, nie je luxusna, ale dr Serafin nam operoval terajsiu labradorku - nestastne si zlomila pri pade nohu.

ari_118
autor
12. dec 2025
@katkaseiner

To je ktora klinika? Vinohrady, ci ta pri Tescu?
Nemám so psikom taky problem ale klinika na Vinohradoch mi zabila mladucku labradorku pocas sterilizacie. Pan doktor (majitel) netuší čo sa stalo... tam uz ani sykorku nevezmem.
Poliklinika pri Tescu za mna fajn, nie je luxusna, ale dr Serafin nam operoval terajsiu labradorku - nestastne si zlomila pri pade nohu.

@katkaseiner ano konkrétne serafín nám bol odporúčaný, niesom z nových zámkov budem cestovat tam, ale chcem mat istotu

larrylurex
12. dec 2025

@ari_118 ja mám veľmi dobrú skúsenosť na tej klinike, kocúra som tam niesla v strašnom stave s tým že ho ideme uspať a zachránili mu život. Mohli sme ho aj navštevovať. Konkrétne so Sefarínom ja skúsenosť nemám, ale od známych som počula veľa chvály.
Pred pár rokmi nám tam zachránili aj psíka.

katkaseiner
13. dec 2025
@ari_118

@katkaseiner ano konkrétne serafín nám bol odporúčaný, niesom z nových zámkov budem cestovat tam, ale chcem mat istotu

@ari_118 Serafin operoval aj psika mojim rodicom, na labke mal vyrastok ktory sa zhorsoval. Ten pes mal problem vliezt do auta tak chodil k nasim prevezovat mu ranu. Boli sme spokojny s nim skutocne. A nasej fenke operoval nohu. Dal 2 moznosti, odporucal ale drahší titan a nakoniec hovoril ze to bola dvojitá zlomenina a ten lacnejsi sposob by sa ani nedal. Fenka s nim bola v pohode aj po kontrole, cize nebala sa ho. Jaj a vravel ze cokolvek sa nam nezda, nech piseme, fotime, natačame a posleme mu. Ked mal volno vzdy hned odpisal, poradil. Skutocne sme nemuseli behat za nim s kazdou prkotinou

anonym_1f9c2b
13. dec 2025

Serafín je topka, hlavne na brachycefalickov 🙂 Nášho operoval a zlepšilo mu to kvalitu života ❤️