Viete o bytoch na podnájom v Nových Zámkoch?
Žienky je tu niekto, kto pozná alebo vie nejaký byt (1-2izbový) s tým, že sa neplatí 3x depozit ale len 2? Po prípade nejaký kontakt. Zháňam bývanie len finančne mi to nevychádza. Budem rada za akýkoľvek kontakt! Iba NOVÉ ZÁMKY! Ďakujem pekne
Pochybujem, ze najdes. Kazdy sa boji, ludia nemaju peniaze a casto sa stava, ze neplatia a delozovat ich je beh na dlhe trate.
Pytaju aj na dva mesiace, to zalezi od prenajimatela
@kitycat momentálne žijem v byte vo vedľajšej dedinke.. tu som platila 2x a nie 3x.. ale skrz zlých susedských vzťahov ma núti odtiaľto odísť. Bohužiaľ ľudia sú zlí. Áno, každý to ma inak, niekto si vypýta 3x € a niekomu stačí 2. Ale sú aj takí, s ktorými sa dá dohodnúť, že sa im príklad bude dávať 10€ navyše k nájmu.
@kitycat tvoja otazka nie je na mieste, lebo aj za nezariadrny byt sa musi platit kazdy mesiac spravcovi. Ak ti prestane najomnik platit a okamzite sa nevtatahuje depozit sluzi prave na to, aby bolo z coho zaplatit spravcovi, lebo najomnik nadalej uziva vsetky energie. Ak je to 2oj mesacny depozit, tak ma cas 2 mesiace na vystahovanie. Ja som prenajimala prazdne byty a depozit bol na to. Prip sa pocka na rocne vyuctovanie a po prepocitani sa vrati rozdiel najomcovi. Moj najomnik odmiegol zaplatit nedoplatok z rocneho vyuctovania, podali sme platobny rozkaz na sud a tak zaplatil. Takze sa skuste pozriet na problematiku aj z druhej strany.
@oli18 preco by nebola na mieste? Pytam sa hlavne preto, ze mozno okrem minania energii ako pan kral si este dotycny poskace na gauci a na posteli, vytopi kupelnu ci rozbije dvere. Tak aby okrem chybajucich najmov a sluzieb, ( dajme tomu ze aspon energie sa prepisu na najomnika) nebolo este treba vypratavat znicene zariadenie.
Mna nepohorsuje pytat niekolkomwsacne najomne vopred, ak si mala ten pocit. A mozno prave prazny byt bude pytat "len1-2nasobny" depozit

Nie si v skupine Mamičky a oteckovia z Nových Zámkov na Facebooku? Tam by sa ti skôr niekto ozval, keď zadáš dopyt. Ale aj nájdeš, zvyknú ponúkať.