icon

Meno Šárka pre dcérku

Dnes o 15:09

Ahojte, co hovoríte na toto meno ? Stretli ste sa už snim aj na Slovensku alebo je to skôr české meno ?

Strana
z2
ankare
Dnes o 16:20

@anonym_autor škaredé meno

alenka58
Dnes o 16:20

moja celoživotná priateľka je Šárka, žije na SK ale pochádza z Česka, je to krásne meno

anonym_ac01c8
Dnes o 16:27
@viestta

@anonym_ac01c8 sarka kostkovin je virusova choroba, nie skodca

@viestta Vesta, poviem ti jednu vec, pliaga ako pliaga, ked roky chodis do zahrady a staras sa o tu urodu ako o vlastnu a potom pride nieco, co ti ju znici, je uplne jedno, ci je to virus, bakteria, kvasinka, skodca alebo sused. Nasere to tak ci tak.

viestta
Dnes o 16:31
@anonym_ac01c8

@viestta Vesta, poviem ti jednu vec, pliaga ako pliaga, ked roky chodis do zahrady a staras sa o tu urodu ako o vlastnu a potom pride nieco, co ti ju znici, je uplne jedno, ci je to virus, bakteria, kvasinka, skodca alebo sused. Nasere to tak ci tak.

@anonym_ac01c8 neusis mi o zahradkarceni vykladat, odked sa pamata mame zahradu a od isteho casu si uvedomujem, ze napriek vsetkej snahe obcas z nej nemas nic. Ale nastastie nie sme na nu odkazani, takze v konecnom dosledku to beriem tak, ze bud sa naucim s prirodou zit alebo budem v kuse nasrata z neuspechov

anonym_ac01c8
Dnes o 16:32
@viestta

@anonym_ac01c8 neusis mi o zahradkarceni vykladat, odked sa pamata mame zahradu a od isteho casu si uvedomujem, ze napriek vsetkej snahe obcas z nej nemas nic. Ale nastastie nie sme na nu odkazani, takze v konecnom dosledku to beriem tak, ze bud sa naucim s prirodou zit alebo budem v kuse nasrata z neuspechov

@viestta presne, treba to brat sportovo, pestovaniu zdar!

hanka_se
Dnes o 17:03

Aj my mame Šárku, bude mat 12 rokov 😀 Meniny 30.juna

anonym_d870df
Dnes o 17:10

Šárka je pekné meno. Žijem v ČR a máme ich v okolí niekoľko v rôznych vekových kategóriách. Ak sa vám hodí k priezvisku, tak myslím, že ok aj na Slovensku. Oveľa lepšie ako Liliana alebo Klojinka (tak volá jedna maminka na irisku na dcéru, volá sa Chloe a má typicky české/slovenské priezvisko).

anonym_e53041
Dnes o 17:15

Poznám nositeľky mena Šárka a na Slovensku je veru zriedkavé a mne osobne sa nepáči. Pripomína mi to šarkana ale nič v zlom samozrejme.

autor
Dnes o 17:51
@anonym_e53041

Poznám nositeľky mena Šárka a na Slovensku je veru zriedkavé a mne osobne sa nepáči. Pripomína mi to šarkana ale nič v zlom samozrejme.

@anonym_e53041 aj dcéra 7rocna mi dnes povedala že je to ako šarkan 😁

autor
Dnes o 17:51

A medzi menom Amélia a Šárka by ste si ktoré vybrali? Prvá dcérka je Saskia

talia16
Dnes o 19:37
@anonym_autor

A medzi menom Amélia a Šárka by ste si ktoré vybrali? Prvá dcérka je Saskia

@anonym_autor jednoznačne Amélia

Strana
z2