Mám 17 rokov a už 15 dní mi mešká menštruácia

martinkamilaaa
11. máj 2019

Baby viem že som to už tu raz písala.ale pre tie čo si to nevšimli a vedeli by mi poradiť. Takže začnem tým že mam 17 a som panna. Mešká mi menzes a to sa mi nestáva mešká mi uz 15 dni mam strasne krce a biely výtok. Nemám sa stym doma na koho obrátiť keďže byvam iba iba zo starkymi dufam že mi aspon vy pomôžete 🙂

miselar
11. máj 2019

@martinkamilaaa no myslím si ze by si mala ísť gynekológovi pretože môžeš mať poriadnu infekciu. Tu ti nikto neporadí lebo nie sme lekárky ale pokiaľ ti záleží na tvojom zdraví treba tam ísť. Nemusíš sa báť doktori sú od toho aby nám pomáhali.

ovaaa
11. máj 2019

Smer gynekológ....už si svoj problém mohla mať za tú dobu vyriešený.Treba povedať starkému nech ťa tam vezme.

opica_skorica
11. máj 2019

@martinkamilaaa Menzes moze aj vynechat napr ked si chuda, lebo vtedy sa telo snazi prezit a nie mnozit. Ked nedostanes v najblizsich dnoch, zajdi na gyndu.

asia83
11. máj 2019

@martinkamilaaa V 17 som takéto veci neriešila. Meškalo mi to aj mesiac. Cyklus je stále neupravený, to je normálne. Biely výtok, ktorý nezapácha je v poriadku. Tie kŕče nie sú v poriadku, ale to môže mať úplne iný dôvod, nie gynekologický. Na gynekológiu by som nešla, ale k pediatrovi, nech prehmatá brucho a urobí komplexné vyšetrenia.

kikazaleska
12. máj 2019

Nerob paniku, nemusí to byť hneď niečo vážne. Mne to občas mešká aj mesiac, keď zažívam veľa stresu, alebo som vyčerpaná. Alebo keď som schudla, vtedy mi to meškalo aj 4 mesiace.

martinkamilaaa
autor
12. máj 2019

@kikazaleska v poslednej dobe záživam naozaj veľa stresu a neviem ako stým bojovať tak može byť že sa mi to odialilo