icon

Sivý alebo béžový gauč: Ktorý vybrať do interiéru?

Včera o 20:55

Ahojte, asi pre niekoho blbost ale chystame sa s manzelom trochu renovovat byt, konkretne obyvacku a jedalen a dilemou pre mna je gauc...sivy alebo bezovy. Chcem urcite nieco svetlejsie, doteraz sme mali antracitovu sedacku a aj doplnky ladene do cierna ale chcem zmenu. Viem ze dnes je v kurze bezova a kasmir ale ja mam drevenu dubovu podlahu aj biely nabytok v kombinacii s drevom a nechcem aby zase tej hnedej nebolo vela. Tak som uvazova ze to rozbijem aspon tou sivou sedackou a vsetko ostatne ako zavesy,koberec, doplnky budu do hneda-bezova. No google mi vela inspiracie neposkytol tak skusam tu. Prikladam az jednu foto ktoru som nasla. Mate niekto takto kombinovany interier? Mne sa sice velmi paci bezovy gauc ale akosi sa neviem uplne vzdat aj tej sivej v interieri takze kvoli tomu sa neviem rozhodnut. A dalsia otazka na vas...pokial by som menila aj jedalenske stolicky musia byt ladene k sedacke? Doteraz som to tak mala kedze su v jednej miestnosti ale tentokrat by som aspon tie stolicky dala bezove viac sa mi to hodi k drevenemu stolu a dosiahnem tym kompromis. Tak ma podte inspirovat a poradit mi. Dakujem

Sivý alebo béžový gauč: Ktorý vybrať do interiéru?
anonym_b075c1
Včera o 21:21

@anonym_autor skús dať do AI

anonym_d1abd0
Včera o 21:38

Béžový, ja ľutujem, že som kúpila narýchlo sivý

anonym_e71ab4
Dnes o 00:54

@anonym_autor

anonym_e71ab4
Dnes o 01:00

AI si mysli ze tie bezove vankuse su nudne😃

anonym_4613c4
Dnes o 03:13
@anonym_e71ab4

AI si mysli ze tie bezove vankuse su nudne😃

@anonym_e71ab4 pretože sú.. Tak smutne na mňa pôsobí ten domov

anonym_37c1be
Dnes o 04:03

Ja by som bola za sivý so žltými (jasná žltá) a čiernymi vankúšmi. Ešte pár žltých doplnkov do izby a nie je to vôbec nudné.

anonym_f8599f
Dnes o 04:16

Ja som mala pred tým tmavý gauč. Vo Finese sme si pred pár rokmi objednali v krásnej bledosivej farbe s nádychom belasej a bola to najväčšia chyba ,akú sme urobili. Keby bol vysedený, čo nie je, hneď by som ho vymenila. Vyberali sme z tých kvalitnejších látok. Nemáme zviera, ani malé deti a ten gauč na miestach opierky rúk a hlavy je špinavý bežným používaním. Dali sme ho vytepovať, ale nie je to už ono. Mám deky teraz všade a nikdy viac nechcem bledý gauč. Tie predošlé sme ani nikdy netepovali . Keď sa vysedí tento, chceme ísť tmavého zeleného, alebo tehlovo červeného.

venom19
Dnes o 04:51

Mne sa paci bezovy,bal mozno preto, ze siva je pre mna nepekna. Ale je pravda, ze svetly gauc je neprakticky z hladiska udrzby. Znama tiez furt deky na nom