icon

Ako zvládnuť očkovanie počas prvého roka?

Dnes o 08:28

Ahojte ,
Môj malý od očkovania tam vždy vymýšľa neznáša ležať tak ho pani dr vyšetruje po sediacky 🤣🙃 a place tam lebo si pamätá keď ho očkovali. Teraz bude mať rok a ideme na očkovanie ale bojím sa toho že ako to bude prebiehať čo mu mám robiť aby sedel v klude strasne sa hýbe 🙃 a ešte čo odporucate si zobrať so sebou keď už píšem o tom temu? Nejaké naplaste chladive či? Ak Ano aké? Ďakujem

anonym_3140de
Dnes o 08:39

Doktorka odporučia kúpiť naplaste hneď ešte pred prvým očkovaním. Pri teplote som dávala na odporúčanie nurofen

Že sa dieťa hýbe? Prezradím ti tajomstvo: veľa deti sa hýbe a plače. Proste tu chvíľku zvládneš ty aj tvoj maly

autor
Dnes o 08:41
@anonym_3140de

Doktorka odporučia kúpiť naplaste hneď ešte pred prvým očkovaním. Pri teplote som dávala na odporúčanie nurofen

Že sa dieťa hýbe? Prezradím ti tajomstvo: veľa deti sa hýbe a plače. Proste tu chvíľku zvládneš ty aj tvoj maly

@anonym_3140de aj nám ale tie boli nič moc tie naplašte ktoré sme mali 😊
Neviem si to predstaviť proste 🙆‍♀️

anonym_3140de
Dnes o 08:45

Tak potom môžeš ešte doma dať do chladničky fenistil gél a natierať mu to tým

anonym_8470a4
Dnes o 08:49

Môjho vždy všade držia na silu
A je jedno ci je to očko,ci pediater alebo hociktorý lekár

janetinka27
Dnes o 08:57

Ahoj, mne dali dieta na kolena a dr drzala rucicku, sestricka pichala.ale neviem ktore ockovanie to bolo, u nas bolo v 15m

luckajozko21
Dnes o 09:03

dieta sadnut na teba, zacvaknut nohy medzi tvoje. Chytit okolo ruk, aby sa nepohlo. Trva to tak 5sekund. Proste musis. Ja mam jedno take a kvoli zdrav. problemom sme museli kadeco absolvovat. Jednoducho musite to zvladnut a hotovo. Pamata, nepamata ...Bez zbytocnych emocii. Ked bude starsi, tak ho uplatis nejakou novou hrackou a zvladnete to.

U nas dr kaze octanovu do chladnicky a myslim, ze celkom pomaha natierat.
Nerob z toho dramu. Ziadnu traumu dietatu neurobis, je to par sekund.

amonet
Dnes o 09:37

ja moju 5 rocnu drzim kym ju zaockuju🤷‍♀️ a pamatam si ako mna drzala mama, sedtricka a doktorka ockovala aj tak som este jednou nohou kopala doktorku😂

majlo1234
Dnes o 12:40

Povedia ti, ako jo chytit, aby sa in dobre pracovalo. Je to rychle, nemusis stresovat

anonym_6bb3a3
Dnes o 16:39
@luckajozko21

dieta sadnut na teba, zacvaknut nohy medzi tvoje. Chytit okolo ruk, aby sa nepohlo. Trva to tak 5sekund. Proste musis. Ja mam jedno take a kvoli zdrav. problemom sme museli kadeco absolvovat. Jednoducho musite to zvladnut a hotovo. Pamata, nepamata ...Bez zbytocnych emocii. Ked bude starsi, tak ho uplatis nejakou novou hrackou a zvladnete to.

U nas dr kaze octanovu do chladnicky a myslim, ze celkom pomaha natierat.
Nerob z toho dramu. Ziadnu traumu dietatu neurobis, je to par sekund.

Presne ako píše @luckajozko21. Lekár ukáže ako ho drzat a trvá to par sekúnd. Bude plakať, bude, keďže mu to príjemné nebude. Tiež zo zdravotných dôvodov chodím s dieťaťom na odbery každe 3 až 4 mesiace. Keď bol väčší chodili sme traja aby sme ho udržali. Už ma 3 a odbery zvládne úžasne.