icon

Môže dieťa ísť po očkovaní do škôlky?

Dnes o 20:23

Ahojte, dieta ma byt preockovane MMR vakcinou. Chodi do skolky a toto je prva vakcina, ktoru dostane ako skolkar. Ako to robite vy, nechate dieta nasledujuci den po ockovani doma? Rozmyslam, ze co ak v skolke mu vyskoci teplota..nikto si to nevsimne.

anonym_cdf3ba
Dnes o 20:31

Očkovanie sme dávali na piatok, v ten deň a víkend sme boli doma, v kľudnejšom režime.

andrea_82
Dnes o 20:33

Ved treba upozornit ucitelky, ze bol ockovany. Teplotu si urcite vsimnu aj v beznych situaciach.

eeffka
Dnes o 20:37

Tiez som ockovania davala na piatok

patta89
Dnes o 20:38

Moj bol....aj dr. povedala, ze moze ist

bluka2
Dnes o 20:43

Po MMR ak príde teplota, tak možno tak po týždni od očkovania. Čiže by som to vzala tak, ak mám ist do práce, ide do skolky a ak nemám nič, tak je to úplne jedno

autor
Dnes o 20:45
@bluka2

Po MMR ak príde teplota, tak možno tak po týždni od očkovania. Čiže by som to vzala tak, ak mám ist do práce, ide do skolky a ak nemám nič, tak je to úplne jedno

@bluka2 presne toto som si nepamatala, ze kedy tam prichadzaju neziaduce ucinky, kedze je to ziva vakcina.

marianarem
Dnes o 20:48

@anonym_autor Moj je v den ockovania doma, potom ide. Ale po preockovani MMR nemal absolutne nic, po prvej davke mal tie klasicke vedlajsie ucinky po tyzdni.

a_andrejka4
Dnes o 21:55

MMR je ta po 4tych narodkach? Ak myslis toto ockovanie, tak urcite moze ist, kedze to sa nepicha do svalu ale len pod kozu konkretne do predlaktia (aspon u nas). Neziaduce ucinky mozu prist az na 10ty den cize odpoved je ze kludne moze ist do skolky 🙂

maryve
Dnes o 21:57

Moje dieta po ockovani vzdycky v ten den ostalo doma. Dalsi den uz v poho do eteru.