Môže dieťa ísť po očkovaní do škôlky?
Ahojte, dieta ma byt preockovane MMR vakcinou. Chodi do skolky a toto je prva vakcina, ktoru dostane ako skolkar. Ako to robite vy, nechate dieta nasledujuci den po ockovani doma? Rozmyslam, ze co ak v skolke mu vyskoci teplota..nikto si to nevsimne.
Ved treba upozornit ucitelky, ze bol ockovany. Teplotu si urcite vsimnu aj v beznych situaciach.
Po MMR ak príde teplota, tak možno tak po týždni od očkovania. Čiže by som to vzala tak, ak mám ist do práce, ide do skolky a ak nemám nič, tak je to úplne jedno
Po MMR ak príde teplota, tak možno tak po týždni od očkovania. Čiže by som to vzala tak, ak mám ist do práce, ide do skolky a ak nemám nič, tak je to úplne jedno
@bluka2 presne toto som si nepamatala, ze kedy tam prichadzaju neziaduce ucinky, kedze je to ziva vakcina.
@anonym_autor Moj je v den ockovania doma, potom ide. Ale po preockovani MMR nemal absolutne nic, po prvej davke mal tie klasicke vedlajsie ucinky po tyzdni.
MMR je ta po 4tych narodkach? Ak myslis toto ockovanie, tak urcite moze ist, kedze to sa nepicha do svalu ale len pod kozu konkretne do predlaktia (aspon u nas). Neziaduce ucinky mozu prist az na 10ty den cize odpoved je ze kludne moze ist do skolky 🙂
Moje dieta po ockovani vzdycky v ten den ostalo doma. Dalsi den uz v poho do eteru.

Očkovanie sme dávali na piatok, v ten deň a víkend sme boli doma, v kľudnejšom režime.