Odmietli ste povinné očkovanie?
Je tu niekto, kto odmietol?
Verím, že ich nie je mnoho...
@anonym_autor áno ja som odmietla, dieťa malo posledné v 5. rokoch
po očkovaní zostala dcéra úplne paralyzovaná. Neurol. nedopor. žiadne ďalšie očkovanie.
Po tejto zlej skúsenosti sme odmietli očkovanie aj zdravým deťom, ktoré dovtedy mali všetky očkovania a vôbec žiadne problémy. Dôvod ? strach.
@anonym_autor
Co si drbnute matky neuvedomujú ešte do nedávna cestovanie bolo drahe, teraz je celý svet prepojeny a su krajiny napríklad Pakistan kde je obrna a podľa AI vyše 150000 deti zomrelo na svete minulý rok na čierny kašeľ.
po očkovaní zostala dcéra úplne paralyzovaná. Neurol. nedopor. žiadne ďalšie očkovanie.
Po tejto zlej skúsenosti sme odmietli očkovanie aj zdravým deťom, ktoré dovtedy mali všetky očkovania a vôbec žiadne problémy. Dôvod ? strach.
@anonym_2c65dd strach z coho? Z obrny?
@anonym_autor Ja
Je nas vela.. Len netusim pointu tejto tvojej otazky..
@anonym_autor ano
@anonym_autor ano, pred 13 rokmi a za mesiac znova ☺️
Je nas vela.. Len netusim pointu tejto tvojej otazky..
@anonym_3e0127 ci som sama alebo sa najde dalsie matky pre inych sialene, co nedovolia ockovat.
@anonym_3e0127 ci som sama alebo sa najde dalsie matky pre inych sialene, co nedovolia ockovat.
@anonym_autor Sama nie si ani nahodou, ale tu tato tema nie je vitana 😅. Ziaden pricetny mudry milujuci rodic toto svojmu dietatu neurobi, ale takych je mensina. Vzdy v celej nasej historii bolo "osvietenych mudrych ludi" ako safranu..

@anonym_autor ano