Dobrý pediater v Poprade alebo vo Svite
Pekny den... idem sa stahovat do blizkosti Popradu a tak hladam pediatra pre buduce dietatko. Viete mi doporucit niekoho, s kym ste spokojne a kto lieci a stara sa o dieta najlepsie ako vie? Mesto moze byt Poprad, Svit. Nikoho tam nepoznam totiz.
Dakujem za kazdu mudru radu.
V skupine Poprad je vela diskusii ohladom vyberu pediatra, skus sa tam pozriet a hladat pod lupou alebo hashtagmi... za mna MUDr. Tamasova, jedna z najlepsich v PP, mame u nej obe deti a sme velmi spokojni 🙂
@evinkine ak si myslela mna, tak u nasej sa neobjednava, len na poradne s babatkami. prides a cakas. ale tam to ide rychlo. este si maminy chvalia aj mudr. papcunovu, ta je v aduse pri stanici, len tam sa beru rano casenky a potom sa dlho caka.
@evinkine ja mám obe detičky u Mudr. Kopaničáka, som veľmi spokojná s ním ako lekárom, človekom a taktiež má veľmi milú a šikovnú sestričku.
Dakujem velmi pekne.
Uz to mame vyriesene, pediater najdeny a dietatko v poriadku. 😉

v poprade pri novom kostole na juhu dr. Carnogurska (ulica l. svobodu). bola som pri nej asi 3x v rami pohotovosti, kedze na svk nebyvame a nemala problem nas zobrat a osetrit. pristup velmi dobry, mila, profesialna a aj sestricka je super 🙂