Kde nájsť dobrého detského gastroenterológa?
Ahojte viete mi poradiť nejakého detského gastroentrologa
@slavuska131 v TT jedine v nemocnici Dr. Silný. Inak len niekde mimo.
@anonym_ca250b a mate skusenosti snim ci ani nie
@slavuska131 my mame s nim skusenost,nijako extra synovi nepomohol ale aspon stanovil spravnu diagnozu.jeho pristup je vsak svojsky,odmerany..avsak oproti dr.z Piestan,ktora mi syna dostala do nemocnice kvoli svojej nedbanlivosti a vysokemu egu,je Silny mensie zlo..skor by som pozrela gastro v BA
@slavuska131 my mame s nim skusenost,nijako extra synovi nepomohol ale aspon stanovil spravnu diagnozu.jeho pristup je vsak svojsky,odmerany..avsak oproti dr.z Piestan,ktora mi syna dostala do nemocnice kvoli svojej nedbanlivosti a vysokemu egu,je Silny mensie zlo..skor by som pozrela gastro v BA
@simona92101 prosim, aky dr z PN dostal vasho syna az do nemocnice? Potrebujem to vediet, dostali sme tam odporucenie, ale ku doktorke, nie doktorovi. Tak ci hladat radsej inde.. Dakujem pekne .
@simona92101 prosim, aky dr z PN dostal vasho syna az do nemocnice? Potrebujem to vediet, dostali sme tam odporucenie, ale ku doktorke, nie doktorovi. Tak ci hladat radsej inde.. Dakujem pekne .
@anonym_849f83 dr.Kabatova...tej sa vyhnite oblukom..mrknite recenzie na google,vela rodicov maju na nu zle spomienky
@anonym_849f83 dr.Kabatova...tej sa vyhnite oblukom..mrknite recenzie na google,vela rodicov maju na nu zle spomienky
@simona92101 uff😥, dakujem pekne za info, to som zvedava, kde budeme hladat, tych detskych gastrošov je ako šafranu..
@slavuska131 odborník dobrý ale ma veľmi čudnu povahu, je nepríjemný a ufrflany. Na dieťa nie ale na rodiča. Ale tak človek prekusne keď treba. Držte sa inštrukcií od sestričky a možno budete mat šťastie a vychytate ho s dobrou náladou 😃
@slavuska131 a ordinuje v tejto dni

@slavuska131 v TT jedine v nemocnici Dr. Silný. Inak len niekde mimo.