Lekár pre deti s tráviacimi ťažkosťami/refluxom
Dobrý deň,
Chcela by som vás veľmi pekne poprosiť, či poznáte dobrého lekára pre deti, ktorý rieši tráviace ťažkosti a tráviace choroby, či už ide o reflux u väčších detí, intolerancie, atď.
Mám skúsenosť z Antolskej kde nám na gastro len Helicid chei dať a nehĺadalo sa žiadne iné riešenie.
Potrebujeme niekoho kto sa komplexne vyzná, má trpezlivosť a rieši trávenie komplexne.
Nemusí to byť iba v Ba.
Ďakujem
V BA urcite Nudch Kramare. Ale objednat sa mi podarilo iba osobne, vystat si to pred dverami. A urobia komplet vysetrenie, aj krv, pripadne hospitalizacia.
v prvom rade otazka, na imunialergii ste boli? lebo mnohe tráviace problemy su práve vychadzajuce z alergii a intolerancii. jedno bez druheho sa nepohnes.
takze hladaj imunoalergiloga na testy. presli sme si tym. aj so skrytym refluxom.
@mirkaknm ahoj. Ja som dlhšie riešila so synom gastro problémy, chodili sme na detske gastro ale všade len domnienka, ze to moze byt reflux. Komplet vysetrenie s výsledkom mu spravili v https://nudtarch.sk/ za mna spokojnosť
@nellyuana A mozem sa opytat ake vysetrenia vam robili? Ake stare dietatko ?
v prvom rade otazka, na imunialergii ste boli? lebo mnohe tráviace problemy su práve vychadzajuce z alergii a intolerancii. jedno bez druheho sa nepohnes.
takze hladaj imunoalergiloga na testy. presli sme si tym. aj so skrytym refluxom.
@lucik194 Ano, chodime. Alergie mame potvrdene, ale tie co sa tykaju jedla, to nevychadza z testov aj napriek reakciam. Tichy reflux vam ako zistili, kto vam to prosim diagnostikoval a ako to potom riesili/liecili?
@lucik194 Ano, chodime. Alergie mame potvrdene, ale tie co sa tykaju jedla, to nevychadza z testov aj napriek reakciam. Tichy reflux vam ako zistili, kto vam to prosim diagnostikoval a ako to potom riesili/liecili?
@mirkaknm jedno z deti ako malicke babo malo normalny reflux, vracalo po kazdom napoji, mlieku, jedle..... potom po case to prestalo,
tak sme si mysleli , ze je pokoj, ono to len preslo do ticheho refluxu, co znamena, ze kyselina sa vrati do pažeráka a aj z hrdla no bez vracania (vrati sa jedlo smerom dole), proste mas stale podrazdene hrdlo, travenie, stale mas akoby pocit na odplutie, .....
diagnostikovali na sone
@mirkaknm jedno z deti ako malicke babo malo normalny reflux, vracalo po kazdom napoji, mlieku, jedle..... potom po case to prestalo,
tak sme si mysleli , ze je pokoj, ono to len preslo do ticheho refluxu, co znamena, ze kyselina sa vrati do pažeráka a aj z hrdla no bez vracania (vrati sa jedlo smerom dole), proste mas stale podrazdene hrdlo, travenie, stale mas akoby pocit na odplutie, .....
diagnostikovali na sone
@lucik194 A ako vam to liecili? Helicid? Lebo ten len znizuke Hci a ani dlhodobo sa nemoze. Toto uz vieme, len sa chceme akosi posunut dalej.
realne neliecili nijako.
kedze vtedy sme zistili po vsetkych vysetreniach aj intoleranciu na laktozu, a po zmene stravy to hned boli "vidiet".
detto v tom veku (ked sa telo vyvíja) proste zaklapka narastla na taku velkost ako potrebovala.....
napr. pH metria neukazala nic dolezite a problematicke
Pre vsetkych, kt.maju problem s refluxom odporucam vypocut cele video :

@mirkaknm ahoj. Ja som dlhšie riešila so synom gastro problémy, chodili sme na detske gastro ale všade len domnienka, ze to moze byt reflux. Komplet vysetrenie s výsledkom mu spravili v https://nudtarch.sk/ za mna spokojnosť