MUDr. Adriana Borošová, Bratislava - skúsenosť?
19. feb 2019
Ahojte prosim viete mi poradit aka je tato pani doktorka? A dcerou chodim k inej ale hladam niekoho lepšieho. Ako to u nej celkovo vyzera? Da sa objednat aj na termin? A ako s babatkom? Berie prednoatne ci je nutne cakat v preplnenej cakarni chorych deti? A co telefon maul reaguje? Vdaka za každé info
@katarina092 nepamätám si, že by som niekedy za niečo platila. Dokonca ani za crp nič nechcela.

Na bábätká má vyhradený čas, vtedy tam nechodia choré deticky, objednáva presne na čas. Ale v čakárni je ešte jedna pediatricka, takže s nejakým kontaktom s chorým dieťaťom asi môže prísť. Chodím k nej s malou od narodenia, má 1,5r. Zatiaľ sme boli celkom spokojní, ale ja som ten typ maminky, že mám dosť naštudované, aj mamu zdravotníčku, takže ja tam väčšinou idem s tým, ze dajte mi toto a tamto :D keď mala dcérka bolesti bruška, Dr tvrdila, že má koliky, ale ja som trvala na vzorke stolice a nakoniec sa moje podozrenie potvrdilo, že to neboli len koliky. Inak je Dr príjemná, nerobí z ničoho vedu. Na moju žiadosť malej rozdelila očkovanie.