Pediater v Bratislave
Neviete mi niekto odporucit dobreho pediatra v bratislave? S aktualnym pediatrom nie sme spokojny, mame 10 tyzdnoveho synceka. Dakujem
Kde v ba hladas? Aka cast bratislavy a preco niesi spokojna az potom vieme lepsie poradit...
@shania31 ahoj.my chodime do Ruzinova.u nas su dve doktorky obidve pre nas super.zalezi ako ktory den sa striedaju niektora ma objednanych druha neobjednanych a striedaju sa.väcsinou su tam obe kazdy den.dr Kaprinayova a dr.Hrachova.kuk ich stranku http://www.detskylekarbratislava.sk/o-nas/ 🙂
@mata128 MUDr. Csader je super, ale je už presťahovaný do Záhorskej Bystrice 😉
mudr. csader, ale obavam sa, ze uz neberie novych pacientov mimo obvod :-/ my uz sme mali problem, ale prosikala som :D
@zeleny_cajik hej hej akurat som to isla napisat ze uz asi bude aj prestahovany.
Chceme ju vymenit lebo na miesto riesenia zdravotnych problemov maleho riesi kazdu poradnu len to ze je velky lebo ako 9 tyzdnovy mal 6,4 kg a mam ho menej kojit a davat mu len vodu. Ked sme tam raz boli v piatok ako akutny pripad v pondelok sme mali prist na kontrolu a ani si nepamatala ze sme tam boli pred 3 dnami.
Ked bude plakat mam ho nechat ze ho to prejde.... nezda sa mi to byt velmi odborne poradenstvo.
Doktroka Hrachová zatiaľ robí v Raphael med - tam už nových pacientov neprijímajú.
Ale vraj bude od januára v Stupave otvárať svoju vlastnú novú ambulanciu a tam je šanca dostať sa, treba jej len napísať mail. Diaľnicou je to 15 minút od Bratislavy a v protismere, takže stále voľné cesty, žiadna tlačenica🙂

MUDr. Popracova, Kozia ul. 12. Ja mam u nej obidve deti a som velmi spokojna.