Skúsený detský urológ
Ahojte maminky, prosim vas, viete mi poradit naozaj top detskeho urologa na Slovensku prip.v zahranici. Dcerka ma velmi ojedinely problem a rada by som pocula nazor dalsieho odbornika. Dakujem vopred velmi pekne za kazdu odpoved.
@jamimo dakujem pekne za odpoved. V Prahe zrejme dr Trachta, ale nevieme sa s nim uz dlhsie skontaktovat. Viete prosim nieco viac a probleme ich dcerky?
tak laicky, narodila sa s močovým mechúrom smerom von do dutiny brušnej, nefunguje jej zvierač. Mechúr zoperovali vo Viedni, na kontroly a konzultácie chodia do Prahy, ešte sa majú rozhodnúť či bude dcéra celý život plienkovaná, alebo sa rozhodnú pre urostómiu. Malá má 8 rokov, zatiaľ je plienkovaná, ináč je zdravá a veľmi šikovná. Veľmi držím palce, až máte šťastie na vynikajúcich odborníkov a skoré zlepšenie! ❤️ Škoda, že neviem meno lekárov, ale aspoň takto...
@jamimo dakujem velmi pekne za odpoved. My mame tiez (pravdeodobne) problem s mocovym mechurom, vlastne ani doktori tu celkom presne nevedia o co sa jedna. Takze asi tiez budeme musiet riesit zahranicie
Dobrý deň, chcem sa opýtať našli ste nejakého dobrého detského urológa? Keď tak mi napíšte do správy....
Dobrý deň, prosím vás môžem vám napísať správu ? Hľadám dobrého detského urológa pre syna. Viete mi prosím napísať kontakt na zahraničie ? Ďakujem

meno lekára neviem (lebo dotyčný o tom málo rozpráva, je to pre nich chúlostivé), ale určite viem že chodia do Viedne a Prahy. Na Slovensku nenašli odborníka a pracovisko na vrodený problém ich dcéry.