icon

Viete poradiť dobrého pediatra v BB, Sásová?

ivka30
21. okt 2010

ďakujem za info

rhodosbb
21. okt 2010

@ivka30, my chodime k mudr. Ivancikovej, ambulanciu ma v novej poliklinike v sasovej, je velmi zlata a ochotna, chodila som k nej aj ja od malicka, takze ju poznam uz peknych par rockov 🙂 aj ked uz byvame v radvani, stoji mi za to za nou dochadzat 🙂

evinkal
21. okt 2010

Ahoj,no záleží odkiaľ si.Ja mám obe deti u mudr.Nakladalovej,tá je v tej budove kde je obušok.Je to veľmi zlatá žena a je ochotná pomôcť aj mimo ord.hodín-dala mi aj číslo na mobil a pri hocijakom probléme jej môžem hocikedy brnknúť.Teraz mala dcérka problémy,tak nás dokonca aj odviezla na svojom osobnom aute do roosweltky.Predtým sme mali Oslancovú-v poliklinike) ale nebola som spokojná.Jednoznačne by som odporučila mudr.Nakladalovú

jamira
22. okt 2010

No neporadím zrovna v Sásovej, ale velmi mila je aj MUDr. Herková na Huštáku, okolo 40r., vie dobre poradiť, a ešte som počula, že najma lekari - odbornici v BB odporúčajú MUDr. Oravcovú, tá by mala byť tiež niekde na Huštáku, asi v tých nových budovách, ale to je velmi individuálne, asi zálezí, čo požaduješ od takého pediatra, čo znamená "dobrý" pediater..

bihan
22. okt 2010

Tiež som ako dieťa chodila k Ivančíkovej a teraz k nej chodím s malou, keď sme na Slovensku. Mám ju veľmi rada 😵

aknats
22. okt 2010

Určite sú výborné Herková, Nakládalová a aj Ivančíková. V tomto poradí podľa bydliska, aby si to mala čo najbližšie. A na Kyjevskom Dinajová. V radvani Šoltésová. 😵