Pomoc pre rodinu s dcérou, ktorá trpí neurofibromatózou, zabezpečiť základné potreby
Milé maminky a rodiny,
na portáli ĽudiaĽuďom.sk je zverejnená overená a transparentná výzva, ktorá pomáha zvládnuť ťažké obdobie.
Každé zdieľanie alebo aj malá podpora má veľkú hodnotu a môže urobiť život aspoň trochu jednoduchší.
Odkaz na výzvu: https://www.ludialudom.sk/vyzvy/17723
Ďakujeme za vašu ľudskosť a ochotu pomáhať.
nová registrácia a hneď "overená" výzva
Vianoce idú, už to začína
@anonym_647d7b Najprv si treba zistiť, a až potom komentovať. Neurofibromatóza je vážne genetické ochorenie. Desať nádorov na mozgu u dieťaťa a mnoho ďalších diagnóz nie sú žiadne Vianoce.
Choroba je hrozná, máme ju tiež v širšej rodine. Ale otec zarába. A aj matka. Normálne na plný úväzok. Tá choroba zasa nie je výhovorka aby boli doma obaja rodičia bez práce a poberali hmotnú nudzu.
@nika1972 Tomuto portálu absolútne neverím, pretože tam uverejnila hocičo bez akejkoľvek kontroly, dokladu fotky, dôkazu. Takýchto výziev so môže každý urobiť niekoľko, realitu prikrášliť, vymyslieť srdcervúci príbeh a už to ide, už sa ryžuje na sprostých a dobrosrdečných ľuďoch. Choroby sa liečia u lekárov a o choré deti sa majú starať predovšetkým ich rodičia. Pod pojmom starať sa rozumiem aj chodiť do práce a zarábať na výdavky, nielen zakladať zbierky a čakať, kto mi čo pošle.
A zase dve deti🙄 staršia bohužiaľ chorá, ale treba si spraviť druhé keď už nie sú peniaze na to prvé👏 a otec bez príjmu tak to ma dorazilo😳
@anonym_647d7b Najprv si treba zistiť, a až potom komentovať. Neurofibromatóza je vážne genetické ochorenie. Desať nádorov na mozgu u dieťaťa a mnoho ďalších diagnóz nie sú žiadne Vianoce.
@nika1972 Tomuto portálu absolútne neverím, pretože tam uverejnila hocičo bez akejkoľvek kontroly, dokladu fotky, dôkazu. Takýchto výziev so môže každý urobiť niekoľko, realitu prikrášliť, vymyslieť srdcervúci príbeh a už to ide, už sa ryžuje na sprostých a dobrosrdečných ľuďoch. Choroby sa liečia u lekárov a o choré deti sa majú starať predovšetkým ich rodičia. Pod pojmom starať sa rozumiem aj chodiť do práce a zarábať na výdavky, nielen zakladať zbierky a čakať, kto mi čo pošle.
@anonym_f34b7b neverím mu ani ja, jednu rodinu, ktorej ľudia posielali peniaze, poznám a ani náhodou neboli v situácii, že by sa im šudia museli zberať
V profile mas okres BA, to je fakt hladova dolina bez prace...
@nika1972 a?preto sú všetci povinní prispievať na "overené"zbierky?
@anonym_f34b7b 👍👍👍
tieto portály ľahká zarobková činnosť,ako pred pár dňami slečna Veselovská tu žobrala celý deň,prosby na FB vo všetkých skupinách len zabudla spomenúť, že na donio zhrabla 4000e
@anonym_f34b7b 👍👍👍
tieto portály ľahká zarobková činnosť,ako pred pár dňami slečna Veselovská tu žobrala celý deň,prosby na FB vo všetkých skupinách len zabudla spomenúť, že na donio zhrabla 4000e
@anonym_647d7b veru to a ešte som ja bola za zlu keď som nato upozornila

nová registrácia a hneď "overená" výzva
Vianoce idú, už to začína