icon

Pomoc pre rodinu s dcérou, ktorá trpí neurofibromatózou, zabezpečiť základné potreby

nika1972
24. nov 2025

Milé maminky a rodiny,

na portáli ĽudiaĽuďom.sk je zverejnená overená a transparentná výzva, ktorá pomáha zvládnuť ťažké obdobie.
Každé zdieľanie alebo aj malá podpora má veľkú hodnotu a môže urobiť život aspoň trochu jednoduchší.

Odkaz na výzvu: https://www.ludialudom.sk/vyzvy/17723

Ďakujeme za vašu ľudskosť a ochotu pomáhať.

anonym_647d7b
24. nov 2025

nová registrácia a hneď "overená" výzva
Vianoce idú, už to začína

nika1972
autor
24. nov 2025
@anonym_647d7b

nová registrácia a hneď "overená" výzva
Vianoce idú, už to začína

@anonym_647d7b Najprv si treba zistiť, a až potom komentovať. Neurofibromatóza je vážne genetické ochorenie. Desať nádorov na mozgu u dieťaťa a mnoho ďalších diagnóz nie sú žiadne Vianoce.

anonym_b75b18
24. nov 2025

Choroba je hrozná, máme ju tiež v širšej rodine. Ale otec zarába. A aj matka. Normálne na plný úväzok. Tá choroba zasa nie je výhovorka aby boli doma obaja rodičia bez práce a poberali hmotnú nudzu.

anonym_f34b7b
24. nov 2025

@nika1972 Tomuto portálu absolútne neverím, pretože tam uverejnila hocičo bez akejkoľvek kontroly, dokladu fotky, dôkazu. Takýchto výziev so môže každý urobiť niekoľko, realitu prikrášliť, vymyslieť srdcervúci príbeh a už to ide, už sa ryžuje na sprostých a dobrosrdečných ľuďoch. Choroby sa liečia u lekárov a o choré deti sa majú starať predovšetkým ich rodičia. Pod pojmom starať sa rozumiem aj chodiť do práce a zarábať na výdavky, nielen zakladať zbierky a čakať, kto mi čo pošle.

1sally12
24. nov 2025

A zase dve deti🙄 staršia bohužiaľ chorá, ale treba si spraviť druhé keď už nie sú peniaze na to prvé👏 a otec bez príjmu tak to ma dorazilo😳

anonym_636eb4
24. nov 2025
@nika1972

@anonym_647d7b Najprv si treba zistiť, a až potom komentovať. Neurofibromatóza je vážne genetické ochorenie. Desať nádorov na mozgu u dieťaťa a mnoho ďalších diagnóz nie sú žiadne Vianoce.

@1sally12 tak pokiaľ rátam, tak druhé mali, keď staršej ešte nič nebolo.
@nika1972 A k tebe. Ak manžel nemá prácu, tak si mala byť už ty naspäť v práci.

anonym_7c9186
24. nov 2025
@anonym_f34b7b

@nika1972 Tomuto portálu absolútne neverím, pretože tam uverejnila hocičo bez akejkoľvek kontroly, dokladu fotky, dôkazu. Takýchto výziev so môže každý urobiť niekoľko, realitu prikrášliť, vymyslieť srdcervúci príbeh a už to ide, už sa ryžuje na sprostých a dobrosrdečných ľuďoch. Choroby sa liečia u lekárov a o choré deti sa majú starať predovšetkým ich rodičia. Pod pojmom starať sa rozumiem aj chodiť do práce a zarábať na výdavky, nielen zakladať zbierky a čakať, kto mi čo pošle.

@anonym_f34b7b neverím mu ani ja, jednu rodinu, ktorej ľudia posielali peniaze, poznám a ani náhodou neboli v situácii, že by sa im šudia museli zberať

sisa_s
24. nov 2025

V profile mas okres BA, to je fakt hladova dolina bez prace...

anonym_647d7b
24. nov 2025
@nika1972

@nika1972 a?preto sú všetci povinní prispievať na "overené"zbierky?

anonym_647d7b
24. nov 2025
@anonym_f34b7b

@anonym_f34b7b 👍👍👍
tieto portály ľahká zarobková činnosť,ako pred pár dňami slečna Veselovská tu žobrala celý deň,prosby na FB vo všetkých skupinách len zabudla spomenúť, že na donio zhrabla 4000e

lenkasarka
24. nov 2025
@anonym_647d7b

@anonym_f34b7b 👍👍👍
tieto portály ľahká zarobková činnosť,ako pred pár dňami slečna Veselovská tu žobrala celý deň,prosby na FB vo všetkých skupinách len zabudla spomenúť, že na donio zhrabla 4000e

@anonym_647d7b veru to a ešte som ja bola za zlu keď som nato upozornila