Pomôžme Dominikovi (Gerrymu) sa po nehode na motorke znovu postaviť na nohy
Ahojte najdu sa tu ľudia z dobrým srdcom pomôcť mlademu chlapcovi späť na nohy? Je to moj švagor je po havarii možte si o tom prečitať ak chcete možte mu aj prispieť na liečbu a rehabilitaciu. https://donio.sk/pomozme-dominikovi-po-nehode?u... . Za každe euro sme vdačný ❤️
Dobry den prepacte ale neda mi to sa nespytat. Precital som si cely pribeh a dosiel som k zaveru ze ved motorkar nebol na vine. Ved tento ucet by mal platit clovek co mu to sposobil. Preco sa bezni ludia( skladaju )maju skladat na chybu vodica. Kedy zacnu na Slovensku fungovat zakony,sudy v primeranom case rozhodovat.
@alkoholik viem o com hovorím. Ten co sposobil nehodu to mohol odmietnuť zaplatit a nahradiť. ...
Dobry den prepacte ale neda mi to sa nespytat. Precital som si cely pribeh a dosiel som k zaveru ze ved motorkar nebol na vine. Ved tento ucet by mal platit clovek co mu to sposobil. Preco sa bezni ludia( skladaju )maju skladat na chybu vodica. Kedy zacnu na Slovensku fungovat zakony,sudy v primeranom case rozhodovat.
@alkoholik bohužial stale sa to ťaha sudom a ten kto to sposobil si narokuje aby Dominik zo svojej poistky mu platil opravu na dodavke …. Cele je to na hlavu bohužial 😐