icon

Pomôžme mame v núdzi udržať svojim deťom strechu nad hlavou

baralol
Včera o 07:23

Pomoc pre moje deti ,prosím zlých názorov prečo a že koľko mám detí si odpustite prosím 🙏

Priatelia, ani neviete, akú mám radosť! O našom príbehu dnes napísali aj Dobré noviny aj Nový Čas. Je to pre mňa a mojich šesť detí obrovská nádej, že po tom všetkom zlom nás čaká bezpečný domov. 🏠 Vďaka vašej neskutočnej dobrote verím, že sa nám podarí dosiahnuť cieľ.
❤️ DARUJTE hoc aj malú sumu priamo tu:
https://donio.sk/pomozme-mame-v-nudzi
🔁 ZDIEĽAJTE tento príspevok, aby sa dostal k ďalším dobrým ľuďom.
„Neodišla som kvôli sebe, ale kvôli mojim deťom. Aby už nikdy nemuseli vyrastať v strachu.“ 💔
Prečítajte si náš príbeh v médiách:
👉 Dobré noviny:
https://www.dobrenoviny.sk/c/226690/nasla-silu-...
👉 Nový Čas:
https://www.cas.sk/tip-od-vas/mama-6-deti-petra...
Ďakujeme, že nám pomáhate začať odznova. Ste úžasní! ❤️

anonym_fefb57
Včera o 14:43
@anonym_821a21

@anonym_fefb57 ale ved pise, ze pracuje a ze je zapojena aj v nejakom programe, kde jej pomahaju nastavit hospodarenie.

@anonym_821a21 tak je nacase zastavit tieto prijmy a naucit sa zit s tym, co ma...

anonym_bb5009
Včera o 14:44

@baralol a aky mas plan potom ked zboerka skonci ? mas pracu ? deti su uz pomerne velke skus mozno lidl alebo na smeny by si mohla 17 rocna uz vie dost pomoct plus brigady do tesca uz v pohode vykladat tovar v tom veku

anonym_bb5009
Včera o 14:52

ale zaklad je aby si ty mala normalnu pracu, v Bratislave sa urcite najst da, aj dve na zaciatok nez sa stabilizujete

anonym_821a21
Včera o 14:57
@anonym_fefb57

@anonym_821a21 tak je nacase zastavit tieto prijmy a naucit sa zit s tym, co ma...

@anonym_fefb57 lahko sa pise, co by kto nemal ked nie sme v jeho situacii..🙂 myslim si, ze iba s jej platom a dcerinou brigadou, bez podpory organizacii ( a nemyslim len podpory financnej) by tie deti zili, ako asociali ked len najom je 700€ .

marca12
Včera o 15:04
@baralol

@huxy dobrý deň máte pravdu úplnú čo píšete,každý z nás môže vyjadriť ako to vidí .Áno veľa z nás je v zlej situcii a zbierku nerobí nepožiada o pomoc a podľa mňa viete prečo ?pretoze ,sa boja práve toho .Toho ako na nich budú ukazovať prstom,toho ako sa ľudia s nich budú smiať ,toho ako ich budú kritizovať.A hlavne ty čo majú deti sa obávajú že v škole bude voči nim šikana .Sú aj také prípady tak ako som sa bála aj ja keď došly s nového Času pani redaktorka že nám chce pomôcť toho som sa bála že to už nebude len o zbierke ale o tom že o nás už bude vedieť celý svet že čo deti budú znášať.Ale prekusnem to všetko a viete prečo ?lebo viem že to robím pre deti ,viem že moje deti sa snažia.Ucia sa na samé jednotky viem že keď im pomôžem hoci za cenu toho čo si vypočujem prečítam viem že sa mi podarí že im budem môcť dovoliť čo potrebujú na školu napríklad dcéra išla na strednú jedna uniforma nás stála 250 eur plus kanady ďalších 180 eur a nepíšem ďalšie veci čo potrebuje ale áno budem ďalej bojovať aby sa jej splnilo to čím chce byť lebo viem že na to má .A ja budem ďalej stať po jej boku .Na len 17 rokov ide ráno do školy o 6 príde o 14.30 hneď sa prezlečie ide do práce začne od 15.00 robí do 22.00. a nech si píše kto chce čo chce sú to vaše názory aj keď sa nájdu aj taký čo chcú uškodiť .A žiadnu kaderníčku a kozmetickú nenavštevujem.Zena sa má o seba aj starať.

@baralol V tomto mas pravdu,ked si im uz posrala zivoty,tak si zliz hanbu. Lenze ty stale nechapes pointu. Pre teba je hrdinstvo porodit 6 deti a ziadat o financnu pomoc.

anonym_fefb57
Včera o 15:07
@anonym_821a21

@anonym_fefb57 lahko sa pise, co by kto nemal ked nie sme v jeho situacii..🙂 myslim si, ze iba s jej platom a dcerinou brigadou, bez podpory organizacii ( a nemyslim len podpory financnej) by tie deti zili, ako asociali ked len najom je 700€ .

@anonym_821a21 ale podla clanku je uz 4 roky prec od tyrana, to proste uz musi byt nejak zastabilizovana, to mi nehovor, ze za 4 roky sa nenaucila hospodarit. A myslim, ze cele 4 roky jej niekto pomahal... A dokedy?

anonym_6abadd
Včera o 15:07

@baralol Súcítim,ale finančne už nepodporujem .Osatenim a inými potrebami pre deti áno, ale finančne nie.Prispievam na dobročinne charitatívne organizácie,onkológiu ,ale nie jednotlivcom, len ktorých osobne poznám.
Je mi ľúto deti, ale oni sa na svet nepýtali. Tiež som po smrti rodiča vyrastala v skromných podmienkach, mama drela, aby nás uzivila,hneď ako bolo možné som si našla brigádu.Dodnes sme vďační ,že nám rodina pomohla v ťažkých chvíľach a dodnes ako dospelé deti naopak pomáha my mamke a snažíme sa jej zavďačiť za všetko čo pte nás urobila ona.Nikdy nežiadala nič od cudzích.NIKDY!

anonym_6abadd
Včera o 15:09

@baralol NAVYŠE NOVÝ PROFIL NA MK A VYDÁVAŤ SA MÔŽE KTO KOĽVEK ZA TENTO PRÍBEH !

MŇA TENTO PRÍBEH NIJAKO NEDOJAL A MÁM SILNÝ POCIT,ŽE JE FAKE.

anonym_6abadd
Včera o 15:10
@anonym_bb5009

@baralol a aky mas plan potom ked zboerka skonci ? mas pracu ? deti su uz pomerne velke skus mozno lidl alebo na smeny by si mohla 17 rocna uz vie dost pomoct plus brigady do tesca uz v pohode vykladat tovar v tom veku

@anonym_bb5009 Ty veríš tomu? Lebo ja teda NIE !

huxy
Včera o 15:16
@anonym_287a91

@huxy normálne mi prišlo zle z tvojich diskusií 🤢

@anonym_287a91 ja ti ich nekážem čítať

anonym_821a21
Včera o 16:04
@anonym_fefb57

@anonym_821a21 ale podla clanku je uz 4 roky prec od tyrana, to proste uz musi byt nejak zastabilizovana, to mi nehovor, ze za 4 roky sa nenaucila hospodarit. A myslim, ze cele 4 roky jej niekto pomahal... A dokedy?

Ja ju nepoznam , netusim cim vsetkym si museli prejst, ako byvali ..ja len nesudim a nehovorim,ako ma zit, co by mala/nemala, lebo podla seba viem, ze nam by ako rodine 2+2deti nestacilo 1000eur na zakladne potreby ako byvanie, potraviny, skolu a sezonne oblecenie pre deti . Takze pri 6ks deti to lahke nebude, ak maju zit dostojne. A nerozumiem preco to vobec niekoho rozculuje. Ja este raz pisem a naposledy minulost zmenit nevieme, ale buducnost ano, a o to snazi . Preto im drzim palce, nech vyrastu z deti slusni, vzdelani, stastni ludia.

anonym_b64a72
Včera o 17:34

Človeku by ani výplata nestačila,keby mal prispieť každému čo tu vylezie.
A je ich čím ďalej tým viac.
Sa mi neoplatí o štyroch stavať do roboty, rozhodím siete po skupinách a zarobené

sulavikova
Včera o 17:39

@baralol sorry! Tu u nás rovnaký príbeh…. Po zbierke si žijú v DE svoj sen. Frojlajn zmachlená imrwére pre titulky žobrajúc

anonym_fefb57
Včera o 17:56
anonym_fefb57
Včera o 17:58
anonym_287a91
Včera o 17:59
@huxy

@anonym_287a91 ja ti ich nekážem čítať

@huxy áno, ja viem, že mi ich nekážeš čítať a teraz kdekoľvek uvidím meno huxy🤢 zavriem oči a potiahnem prst na displeji ďalej lebo, no....🤢

anonym_fefb57
Včera o 18:00

A to tam na ludialudom ma 4 vyzvy... Takze zeny, ja neviem, ale toto akoze vazne??

huxy
Včera o 18:04
@anonym_287a91

@huxy áno, ja viem, že mi ich nekážeš čítať a teraz kdekoľvek uvidím meno huxy🤢 zavriem oči a potiahnem prst na displeji ďalej lebo, no....🤢

@anonym_287a91 tak to kľidne rob ďalej

doriiis
Včera o 18:05

Mne je fakt ľúto ľudí, ktorí takýmto podvodníkom uveria a pošlú im peniaze. Takýmto, čo v živote robotu nevideli a len využívajú a využívajú.
Celé donio a ľudia ľuďom by trebalo zrušiť. Jeden veľký oj. b

anonym_fefb57
Včera o 18:07
@doriiis

Mne je fakt ľúto ľudí, ktorí takýmto podvodníkom uveria a pošlú im peniaze. Takýmto, čo v živote robotu nevideli a len využívajú a využívajú.
Celé donio a ľudia ľuďom by trebalo zrušiť. Jeden veľký oj. b

@doriiis a este kolko inych stranok je na taketo zbierky.... A ako vidim, proste to vyuzivaju, zalozia niekolko zbierok a ludia prispeju, lebo DETI. To je normalne zarobkova cinnost.

doriiis
Včera o 18:11
@anonym_fefb57

@doriiis a este kolko inych stranok je na taketo zbierky.... A ako vidim, proste to vyuzivaju, zalozia niekolko zbierok a ludia prispeju, lebo DETI. To je normalne zarobkova cinnost.

@anonym_fefb57 ... Fakt hrozne.

alguno
Včera o 18:12

Mala myslieť skôr na to, než roztiahla nohy!!! Nezodpovedné urobiť si deti a nevedieť sa o ne postarať!!!
Treba si pýtať peniaze od milionárov, nie od nás - chudobných ľudí!

anonym_fa2cff
Včera o 18:13
@anonym_fefb57

@anonym_fefb57 to bolo v roku 2021,takže žobre už 5 rokov ....dobrý biznis

zuzu11166
Včera o 18:13
@anonym_cd73c2

Nevidim dovod pomahat niekomu, kto si neuvazene robi decka a nie je ochotny a vobec schopny rozmyslat nad tym.. co ak. Ja mam dieta jedno, chcela som dve.. ale vzhladom na situaciu som sa rozhodla ist do prace a rozvijat karieru. Teraz, ked uz som rozvedena a na kompletku vsetko taham sama bez vyzivneho.. som rada, ze som myslela na buducnost. Tiez som mohla mat 6 deti a zobronit o pomoc. Nie, kazdy sme si strojcom svojho stastia + stastia svojich deti.

@anonym_cd73c2 presne tak!!!
Ja sa drzim hesla: tolko deti budem mat,kolko som schopna vychovat!!!
Moj otec to velmi rad hovorí,a ja suhlasim
Ja naozaj nechapem tie zeny,co sa daju s prepacenim niekolkokrat nabúchat a vobec nemyslia na to ze z coho tie deti vychovaju

anonym_fefb57
Včera o 18:15
@anonym_fa2cff

@anonym_fefb57 to bolo v roku 2021,takže žobre už 5 rokov ....dobrý biznis

@anonym_fa2cff uz niekolko vyziev, ked to spocitas, tak v podstate za nic dobry zarobok. Len to je o tom, ze pokial sa najdu ludia, co prispeju, tak to tu bude stale

anonym_d932cd
Včera o 18:22

Akoze prepac ale kto si v dnesnom svete moze dovolit uzivit 6 deti? Na to musis byt inak zabezpecena a este s debilom 🙈 ale tak vidime to tu casto aj na koniku ked sa nejaka zena spyta ci si maju spravit este jedno, ale moc um to financne nevychadza - kolko krat napisu zeny ze ved co, veci podedi po surodenci a jeden tanier na vyse sa najde🙈 hybaj makat ako normalny ludia, a zial mas to co si si navarila

sandra49
Včera o 18:44
@alguno

Mala myslieť skôr na to, než roztiahla nohy!!! Nezodpovedné urobiť si deti a nevedieť sa o ne postarať!!!
Treba si pýtať peniaze od milionárov, nie od nás - chudobných ľudí!

@alguno a nenapadlo ti, ze mohla byt cele roky znasilňovana?! A podarilo sa 6 deti?? Aj keby chcela ísť na potrat. Odkiaľ by zobrala v jej situácii 300-400€ na potrat? Preboha..trocha ľudskosti by nezaškodilo!

anonym_b64a72
Včera o 18:56
@sandra49

@alguno a nenapadlo ti, ze mohla byt cele roky znasilňovana?! A podarilo sa 6 deti?? Aj keby chcela ísť na potrat. Odkiaľ by zobrala v jej situácii 300-400€ na potrat? Preboha..trocha ľudskosti by nezaškodilo!

@sandra49 🤣🤣🤣🤣🤣 akože fakt? Človek znásilnovany celé roky by vyzeral trošku ináč.. toto sú tie typy ja nič,ja muzikant nemám nikoho a deti mi nosí bocian.,hádam je svojprávna a guľu nemá len na to aby jej nepršalo do krku.
No neviem, ešte aby nebol schovaný kdesi aj ocinko, vyzerá moc dobre a celkom spokojne

doriiis
Včera o 18:58
@sandra49

@sandra49 ... Ale tak urciteee. Sup sup utekaj posielať peniažky. Jej cieľ je 10k tak jej pomôž.

1sally12
Včera o 19:32
@zuzana76

@huxy samozrejme, ani ja nemyslim original otrhaneho, ale ked vidis zenu neupravenu, s chybajucimi zubami atd... tak veris, ze nemaju pomaly ani na chlieb. Castokrat to moze byt tak, ze aj tu kozmetiku jej urobi niekto ako darcek, ved moze mat kamaratku kozmeticku, vizazistku.

@svetlonos
@zuzana76 😃😃 čakala som kedy to tu niekto napíše, že obocie spravila kamoska/susedka samozrejme zadarmo😃 a jasnee žijem v chudobe, ale kvoli reportáži naškriabem aj posledné eurá nech som za peknú 🙈
bože rozmýšľate ľudia? 🤦‍♀️