Pomôžme Sabine zbaviť sa bolesti a začať žiť naplno
Ahojte,
dlho som váhala, či sem napíšem, ale momentálne už naozaj neviem, na koho sa obrátiť.
Už dlhší čas žijem s každodennou bolesťou, ktorá mi výrazne ovplyvňuje bežný život. Nie je to len občasné nepohodlie, ale niečo, čo ma sprevádza každý deň a berie mi energiu aj možnosť fungovať normálne.
Lekári mi odporučili liečbu, ktorá by mi mohla pomôcť, no bohužiaľ mi ju zdravotná poisťovňa neschválila. Snažila som sa hľadať rôzne možnosti, ale momentálne si ju sama nedokážem zaplatiť.
Preto som sa rozhodla skúsiť aj túto cestu a založila som zbierku na Donio.
Ak by si niekto našiel chvíľku prečítať si môj príbeh alebo ho aspoň zdieľať, budem veľmi vďačná. Každé euro alebo aj obyčajné zdieľanie mi môže pomôcť o krok bližšie k normálnemu životu bez bolesti.
Prečo si na takú vec nevezmeš jednoducho úver? 🤷🏼♀️ však tá operácia stojí okolo 2-3 tisíc. To máš do roka aj splatené.
žena moja, mám 45 rokov a veľké prsia mám od 18tich. Celý život bojujem s bolesťami chrbta, trapéz, krčnej chrbtice, som po úraze ešte k tomu. Do toho 20 rokov depresie a úzkosti, panická porucha, PTSD, porucha spánku. K tomu pankreatitída, gastritída, reumatoidné ochorenie. Pýtam peniaze od druhých ľudí? Každý deň vstanem a bojujem! S bolesťou, so závratmi, so slzami na krajíčku. Neľutujem sa.
@anonym_10e53f načo komentuješ?
@anonym_10e53f načo komentuješ?
@anonym_137036 aby vedela, že je tisíc žien s podobným osudom a neplačú do vankúša a makajú. Ja mám prsia F. Som tu? Žijem? Naťahujem ruky o pomoc?
@anonym_137036 aby vedela, že je tisíc žien s podobným osudom a neplačú do vankúša a makajú. Ja mám prsia F. Som tu? Žijem? Naťahujem ruky o pomoc?
@anonym_10e53f a čo je teba ale do toho? Veď keď chce nech požiada o pomoc. Reálne nikoho nezaujimaš ty a tvoj problem. Príspevok je o autorke nie o tebe, tvoj problem že trpíš
žena moja, mám 45 rokov a veľké prsia mám od 18tich. Celý život bojujem s bolesťami chrbta, trapéz, krčnej chrbtice, som po úraze ešte k tomu. Do toho 20 rokov depresie a úzkosti, panická porucha, PTSD, porucha spánku. K tomu pankreatitída, gastritída, reumatoidné ochorenie. Pýtam peniaze od druhých ľudí? Každý deň vstanem a bojujem! S bolesťou, so závratmi, so slzami na krajíčku. Neľutujem sa.
prosím vás, možno máte veľké prsia, ale nepoznáme sa. Pokiaľ nechcete pomôcť, nemusíte. Pre mňa to nie je také jednoduché len vstať a ísť… Vy sa možno neľutujete, ale ja mám všetky možné papiere od doktorov, pochodené všetko, čo sa dalo… A bohužiaľ, psychické zdravie je dôležité rovnako ako to fyzické. Požiadať o pomoc nie je nič zlé.
Mám len 25 rokov a chcem pokojne žiť, vrátiť sa k štúdiu aj k práci…
Mám väčšie prsia ako F. Vaše komentáre skôr ubližujú, než by pomáhali. Nie sme vôbec v rovnakej situácii… Ak ste vy so svojím telom spokojná a neplačete do vankúša, tak je to len dobré pre vás…
@anonym_10e53f a čo je teba ale do toho? Veď keď chce nech požiada o pomoc. Reálne nikoho nezaujimaš ty a tvoj problem. Príspevok je o autorke nie o tebe, tvoj problem že trpíš
@anonym_137036 dobre pišete, ak chce pani trpieť ,.. je to jej cesta jej voľba, ja som sa rozhodla isť cestou pomoci 🥺❤️🩹 možno sa to vyzbierá kto vie,.. dakujem vám velmi pekne za vaše slová.
@sabink199 daj link na donio
@anonym_2060ff https://donio.sk/moj-boj-s-bolestou-pomoc-na-op...
Dakujem velmi krasne 🥺 aj jedno euro vie urobiť zazrak.
@sabink199 vyzeráš byť mladá baba čo rodičia tí ti nepomôžu ? Alebo starí rodičia ? Chapem ťa dievča ani pracovať sa ti nedá pri takych prsiach ..rodičia nechcú vziať úver ?? Ja by som určite vzala keby moja dcéra sa mala takto trápiť
Zaujímavé je, že v prípade takejto diagnózy je táto operácia na Slovensku zadarmo. Žeby zasa odrb?
@sabink199 vyzeráš byť mladá baba čo rodičia tí ti nepomôžu ? Alebo starí rodičia ? Chapem ťa dievča ani pracovať sa ti nedá pri takych prsiach ..rodičia nechcú vziať úver ?? Ja by som určite vzala keby moja dcéra sa mala takto trápiť
@barborienka2001 moja mamina je tiež veľmi chorá skôr sa ja snažim aby ona nemala toľko vydavkou tatino je kazdy den praci od rana do večera, 🥺 ale veľmi nezarabaju mamina je pritom na invalidnom dvôchodku.
Zaujímavé je, že v prípade takejto diagnózy je táto operácia na Slovensku zadarmo. Žeby zasa odrb?
@anonym_5a8185 až nato že to takto nieje, mám pochodených všetkych doktorov, aj vyjadrenia zo zdravotnej poistovne, donio by mi zbierku inak neuznalo, ale dakujem že sa starate o bezpečnosť iných.
@barborienka2001 moja mamina je tiež veľmi chorá skôr sa ja snažim aby ona nemala toľko vydavkou tatino je kazdy den praci od rana do večera, 🥺 ale veľmi nezarabaju mamina je pritom na invalidnom dvôchodku.
@sabink199 ale úver môžu vziať aj na ID aj tatino nestoji to tak veľa ta operácia a vedia ti pomôcť veď si ich dcéra a predsa chcú aby si bola zdravá a pracovala a čo súrodenci ?
@sabink199 Dievča zober si úver a pracuj a splácaj . Neviem otec kde pracuje ak od rána do večera robí a nemôžete zobrať úver. Stojí to do 3000 eur, nie sú to žiadne majlandy
Splátka 2000€ vychádza na 2 roky 100€ mesačne alebo na 8 rokov po 32€ na mesiac.
Prepáč, ale je lepšie zbierať peniaze na internete než si vziať úver a byť zodpovedná za vlastné zdravie? Či na operaciu pôjdeš len keď to bude “zadarmo” lebo ti to buď preplatí poisťovňa alebo sa ti na to vyskladajú cudzí? Nabudúce čo, keď niekomu nepreplatia strojček na zuby tak bude zakladať zbierku na donio?
Vieš 2000€ nie je až tak veľa, vieš si to zarobiť na letnej brigáde alebo našetriť počas roka. Mne skôr príde, že si pohodlná a radšej budeš pýtať peniaze na nete a čakať, že sa na to niekto vyskladá..
@sabink199 nie je v mojich možnostiach prispieť ale držím ti veľmi palce.Mala som.spolužiačku a tá mala naozaj ale naozaj mega prsia a bolo to pre ňu obrovské trápenie.Zažila si posmešky a kopu zdravotných problémov.Drž sa dievča
Splátka 2000€ vychádza na 2 roky 100€ mesačne alebo na 8 rokov po 32€ na mesiac.
Prepáč, ale je lepšie zbierať peniaze na internete než si vziať úver a byť zodpovedná za vlastné zdravie? Či na operaciu pôjdeš len keď to bude “zadarmo” lebo ti to buď preplatí poisťovňa alebo sa ti na to vyskladajú cudzí? Nabudúce čo, keď niekomu nepreplatia strojček na zuby tak bude zakladať zbierku na donio?
Vieš 2000€ nie je až tak veľa, vieš si to zarobiť na letnej brigáde alebo našetriť počas roka. Mne skôr príde, že si pohodlná a radšej budeš pýtať peniaze na nete a čakať, že sa na to niekto vyskladá..
@anonym_b31325 hlavne že to piše anonym,…. Nieje to pre mna také lahké ako sa vám to môže zdať,…. Pre vás to nemusí byť veľa pre iných to može znamenať viac než dosť,… keby mám tu možnosť urobím to,.. ale dobre hadajte sa tu,.. je o luďoch kto chce može pomôcť kto nie može to proste preskočiť,.. aj keby niekto poslal iba 1€ je to stale viac než sa môže zdať a ja som za každeho vdačná,.. takže asi tak…
@sabink199 nie je v mojich možnostiach prispieť ale držím ti veľmi palce.Mala som.spolužiačku a tá mala naozaj ale naozaj mega prsia a bolo to pre ňu obrovské trápenie.Zažila si posmešky a kopu zdravotných problémov.Drž sa dievča
@anonym_2ef88e dakujem krasne!
@anonym_b31325 hlavne že to piše anonym,…. Nieje to pre mna také lahké ako sa vám to môže zdať,…. Pre vás to nemusí byť veľa pre iných to može znamenať viac než dosť,… keby mám tu možnosť urobím to,.. ale dobre hadajte sa tu,.. je o luďoch kto chce može pomôcť kto nie može to proste preskočiť,.. aj keby niekto poslal iba 1€ je to stale viac než sa môže zdať a ja som za každeho vdačná,.. takže asi tak…
@sabink199 a pracujes ? v Bratislave by som si skusila najst brigadu a mozno by ti dali aj cez home credit a pod aby si nemusela cakat
zasa to nie je suma co by sa nedala odlozit
Mne pripada dost smutne, ze rodicia/pribuzni nemaju/nechcu dat tych 2000 € na operaciu, ak si sa teda nekvalifikovala na to, aby to preplatila poistovna (neviem ake su podmienky). To uz je aka bieda, ze tolko nenajdu, zas tak vela to nie je. Uz v 18ke to mohli riesit.
@sabink199 pridavám link na donio 🥺🍀 https://donio.sk/moj-boj-s-bolestou-pomoc-na-op...
Mne pripada dost smutne, ze rodicia/pribuzni nemaju/nechcu dat tych 2000 € na operaciu, ak si sa teda nekvalifikovala na to, aby to preplatila poistovna (neviem ake su podmienky). To uz je aka bieda, ze tolko nenajdu, zas tak vela to nie je. Uz v 18ke to mohli riesit.
@maranta_leuconeura takto to naozaj ale nieje, moja mamina je snaď ta najlepsia na svete a veľmi ju lubím ale niekedy su tie peniaze prosťe veľmi naročné,. Mamina nepracuje je chorá ma invalidný, tatino tiež už moc nevladze, mam ešte starsieho brata a ten ma hypotéku,.. no je to naročne chapem že sa to niekomu nemusí zdať a povie si že 2000 je nič ale pre niekoho,… aj to 1€ je velmi veľa… 🥺
@sabink199 pridavám link na donio 🥺🍀 https://donio.sk/moj-boj-s-bolestou-pomoc-na-op...
@sabink199 prečo neodpisuješ ? A dávame ti rady a ty nič ..tak komu niet rady tomu niet pomoci ...
Nehnevaj sa, ale mas 25 rokov a zobres 2000 eur na operaciu. Uz davno si mala mat tolko nasetrene. Alebo ako pisu, zober si uver. Ine v tvojom veku uz ziju vo svojom a maju deti. Ty zijes s rodicmi a zobres 2000 eur v tomto veku.
Neverím, jednoducho neverím. Traja dospelí ľudia a nevedia zohnať 2000 €. Toľko úplne bežne a aj viac ma každý ako predschvaleny úver.
@maranta_leuconeura takto to naozaj ale nieje, moja mamina je snaď ta najlepsia na svete a veľmi ju lubím ale niekedy su tie peniaze prosťe veľmi naročné,. Mamina nepracuje je chorá ma invalidný, tatino tiež už moc nevladze, mam ešte starsieho brata a ten ma hypotéku,.. no je to naročne chapem že sa to niekomu nemusí zdať a povie si že 2000 je nič ale pre niekoho,… aj to 1€ je velmi veľa… 🥺
@sabink199 a prosím ťa keď tak, tak sa hoď na psychiatriu dajú ti polovičný ID a zoberieš pôžičku nič iné ti poriadit neviem ...pri opakovaných hospitalizáciach ti dajú aspoň polovičný a nestojí ťa to nič len si oddýchneš na psychiatrii a dostaneš tu pôžičku alebo si požičaj od brata veď z hypo sa mu muselo nieco zvýšiť s tým že mu ich vrátiš ..neexist že nieje nejaka cesta ..
@sabink199 aj keby som tu napísala pod mojim nickom, nič ti to nepovie lebo meno nemám svoje tak čo tu riešiš anonymitu.
Ja som od 16 behala po brigádach, 2000€ som mala našetrené hádam už v 17-18 rokoch, lebo som nesedela doma ale behala po brigádach a to bolo pred 12 rokmi kedy dá zarábali 3€ na hodinu.
Takže výhovorky, že nemôžeš pracovať a rodičia nemôžu vziať úver sú bullshit a vyuzivas ľudskú dobrotu aby si si zaplatila operaciu zadarmo. Keby si veľmi chcela, prsia už máš dávno zmenšené, ale ty čakáš, že prídeš na hotové
@sabink199 a doteraz si nepracovala ? máš 25 budeš mať 26 rokov tak prečo si si nenašetrila do teraz ?? Či si nepracovala ?
@sabink199 prečo neodpisuješ ? A dávame ti rady a ty nič ..tak komu niet rady tomu niet pomoci ...
@barborienka2001 pretože sa nedá odpisovať každemu naraz, ale dakujem za rady,… viem čo robím požiadať o pomoc nieje nič zlé, ako to podaktorý pišu,.. moja situacia je naročnejsia ako sa zdá,. Som pn už cez dva roky a zatial mi to bohuzial nekončí,. .komu sa nedá vysvetliť tomu nevysvetlíte no.. nemusíte chapať ani komentovať dalej moju situaciu.. veď nikto nikoho do ničoho nenúti proste som sem len dala prispevok.. možno sa niekto najde možno nie.. skusiť sa má všetko. Ak sa dá. … Ale dakujem,.. majte zvyšok pekného dňa…