Pomôžme Sabine zbaviť sa bolesti a začať žiť naplno
Ahojte,
dlho som váhala, či sem napíšem, ale momentálne už naozaj neviem, na koho sa obrátiť.
Už dlhší čas žijem s každodennou bolesťou, ktorá mi výrazne ovplyvňuje bežný život. Nie je to len občasné nepohodlie, ale niečo, čo ma sprevádza každý deň a berie mi energiu aj možnosť fungovať normálne.
Lekári mi odporučili liečbu, ktorá by mi mohla pomôcť, no bohužiaľ mi ju zdravotná poisťovňa neschválila. Snažila som sa hľadať rôzne možnosti, ale momentálne si ju sama nedokážem zaplatiť.
Preto som sa rozhodla skúsiť aj túto cestu a založila som zbierku na Donio.
Ak by si niekto našiel chvíľku prečítať si môj príbeh alebo ho aspoň zdieľať, budem veľmi vďačná. Každé euro alebo aj obyčajné zdieľanie mi môže pomôcť o krok bližšie k normálnemu životu bez bolesti.
Poisťovne bežne preplácajú mamaplastiku hlavne mladých žien. Ak je na to indikácia, máš potvrdenia od neurológa a ortopéda, nie je dôvod aby poisťovňa zákrok neschválila. Mám vo svojom okolí niekoľko mladých žien do 28r, ktoré zákrok hradený ZP podstúpili. Aké bolo vyjadrenie ZP?
@barborienka2001 pretože sa nedá odpisovať každemu naraz, ale dakujem za rady,… viem čo robím požiadať o pomoc nieje nič zlé, ako to podaktorý pišu,.. moja situacia je naročnejsia ako sa zdá,. Som pn už cez dva roky a zatial mi to bohuzial nekončí,. .komu sa nedá vysvetliť tomu nevysvetlíte no.. nemusíte chapať ani komentovať dalej moju situaciu.. veď nikto nikoho do ničoho nenúti proste som sem len dala prispevok.. možno sa niekto najde možno nie.. skusiť sa má všetko. Ak sa dá. … Ale dakujem,.. majte zvyšok pekného dňa…
@sabink199 cize už si rok bez príjmu pretože prvý rok je finančne ohodnotenie ..tak keď máš také problémy tak choď cestou ID a psychiatrii nič iné sa nedá poradiť ani robiť v tvojom prípade 🙂
@sabink199 aj keby som tu napísala pod mojim nickom, nič ti to nepovie lebo meno nemám svoje tak čo tu riešiš anonymitu.
Ja som od 16 behala po brigádach, 2000€ som mala našetrené hádam už v 17-18 rokoch, lebo som nesedela doma ale behala po brigádach a to bolo pred 12 rokmi kedy dá zarábali 3€ na hodinu.
Takže výhovorky, že nemôžeš pracovať a rodičia nemôžu vziať úver sú bullshit a vyuzivas ľudskú dobrotu aby si si zaplatila operaciu zadarmo. Keby si veľmi chcela, prsia už máš dávno zmenšené, ale ty čakáš, že prídeš na hotové
@anonym_b31325 jasné, že je to bullshit, ale ľudia skúšajú, prečo by mali minúť vlastné peniaze, zobrať si úver, požičať od rodiny, keď sa im nejakí dobráci na to pozbierajú… Ako písala, aj jedno euro poteší, stači 2000 ochotných a má to zadara.
@barborienka2001 pretože sa nedá odpisovať každemu naraz, ale dakujem za rady,… viem čo robím požiadať o pomoc nieje nič zlé, ako to podaktorý pišu,.. moja situacia je naročnejsia ako sa zdá,. Som pn už cez dva roky a zatial mi to bohuzial nekončí,. .komu sa nedá vysvetliť tomu nevysvetlíte no.. nemusíte chapať ani komentovať dalej moju situaciu.. veď nikto nikoho do ničoho nenúti proste som sem len dala prispevok.. možno sa niekto najde možno nie.. skusiť sa má všetko. Ak sa dá. … Ale dakujem,.. majte zvyšok pekného dňa…
@sabink199 prepáč, ale to nemyslíš vážne, že už 2 roky si len tak doma. Keby si len brigádu mala, už to máš nasetrene. Navyše pokial mas indikácie, tak operácia je zadarmo.
@anonym_b31325 jasné, že je to bullshit, ale ľudia skúšajú, prečo by mali minúť vlastné peniaze, zobrať si úver, požičať od rodiny, keď sa im nejakí dobráci na to pozbierajú… Ako písala, aj jedno euro poteší, stači 2000 ochotných a má to zadara.
@anonym_5e19f0 tak možno to naozaj nemá ľahké ale keďže pracovala tak si mohla naozaj odložiť a keďže píše že sa jej zmenil zdravotný stav zo dňa na deň a že vnútorné tak to len psychika tak nech ide na psychiatriu dostane polovičný ID a má dôchodok a z toho zoberie pôžičku ale asi už má nejaké dlhy aj rodina lebo píše že to nieje také ľahké takže asi tak no...
@sabink199 cize už si rok bez príjmu pretože prvý rok je finančne ohodnotenie ..tak keď máš také problémy tak choď cestou ID a psychiatrii nič iné sa nedá poradiť ani robiť v tvojom prípade 🙂
@anonym_27676e naozaj prepáč, ale z akého dovodu ma mat ID? to ich tu naozaj budeme každému len tak rozdávať?
@anonym_5e19f0 strašne, 2 roky na PN si ani neviem predstaviť byť. Mám 31, silne migrény, ale na PN som nebola ani raz v živote. Max nejaký paragraf, ale PN?
Odrbava tu všetkých, nechce sa jej robiť a možno aj rodičia vedia prečo ten úver nevezmú .. neverím, že nejaký rodič nechá svoje dieťa trápiť sa do 25ky bez toho aby pomohol.. veď veľké prsia mala už v puberte/v 18, prečo to neriešila skôr?
@sabink199 a prosím ťa keď tak, tak sa hoď na psychiatriu dajú ti polovičný ID a zoberieš pôžičku nič iné ti poriadit neviem ...pri opakovaných hospitalizáciach ti dajú aspoň polovičný a nestojí ťa to nič len si oddýchneš na psychiatrii a dostaneš tu pôžičku alebo si požičaj od brata veď z hypo sa mu muselo nieco zvýšiť s tým že mu ich vrátiš ..neexist že nieje nejaka cesta ..
@anonym_27676e som nam psychiatrii od mala mam stavy kedy sa proste zaseknem a neviem kvôli uzkostiam a depresiam nič mám vsetky možne papiere od doktorov ake len mozem mať,.. bohuzial poistovna aj tak povedala nie.. preto sme sa rozhodli požiadať o pomoc, nie každy má plné vačky.. niektorý proste majú hluboko do vačku a nie kazdy to pochopí,.. su na tom ludia aj horšie… ale tak čo narobim na zdravotke som podavala aj odvolania a proste nič…
A keď budeš mať zoperované prsia, zmiznú tvoje depresie a začneš pracovať? na tej fotke s koňom si ty? možno by trochu pomohlo aj keby si schudla. Prepáč, že som to napísala takto, ale keď vidím tvoju postavu, tak si nie som istá, či sú tvojim najväčším problémom prsia. Ak by to tak bolo, prečo by ti bola zamietnutá operácia? to nedáva zmysel.....
@anonym_27676e som nam psychiatrii od mala mam stavy kedy sa proste zaseknem a neviem kvôli uzkostiam a depresiam nič mám vsetky možne papiere od doktorov ake len mozem mať,.. bohuzial poistovna aj tak povedala nie.. preto sme sa rozhodli požiadať o pomoc, nie každy má plné vačky.. niektorý proste majú hluboko do vačku a nie kazdy to pochopí,.. su na tom ludia aj horšie… ale tak čo narobim na zdravotke som podavala aj odvolania a proste nič…
@sabink199 Ty si dospela zena. Dievca spamataj sa mas 25 rokov. Ake, vy ste sa rozhodli poziadat o pomoc. Ty si sa rozhodla. V 25 si sa uz mala postavit na nohy. Keby mas take diagnozy psychiatricke mas schvaleny ID. Neklam. Tak isto aj prsia by ti preplatila poistovna. Ale tie by si mala zadarmo. A zobres na nieco uplne ine.
@sabink199 a žiadosť o ID ti uznali? Akú školu si skončila?
Poisťovne bežne preplácajú mamaplastiku hlavne mladých žien. Ak je na to indikácia, máš potvrdenia od neurológa a ortopéda, nie je dôvod aby poisťovňa zákrok neschválila. Mám vo svojom okolí niekoľko mladých žien do 28r, ktoré zákrok hradený ZP podstúpili. Aké bolo vyjadrenie ZP?
@billy_jean možem poslať fotku do spravy,.. ale ich vyjadrenie proste bolo že jednoducho nemám rakovinu takže sa nič nekoná..
@sabink199 a keď od malička si na psychiatrii tak prečo nemáš ID ? Alebo máš aj si zobrala pôžičku však ?
@billy_jean možem poslať fotku do spravy,.. ale ich vyjadrenie proste bolo že jednoducho nemám rakovinu takže sa nič nekoná..
@sabink199 Ach, ako klames. Urcite by ti nepovedali, ze nemas rakovinu tak ti neschvalia ID.
@sabink199 počkaj hovoríme o ID? Pýtam sa, prečo ti neschválili operáciu, akú máš zdravotnú poisťovňu? Čo napísali ako dôvod zamietnutia? A tú školu si akú skončila?
@sabink199 Ty si dospela zena. Dievca spamataj sa mas 25 rokov. Ake, vy ste sa rozhodli poziadat o pomoc. Ty si sa rozhodla. V 25 si sa uz mala postavit na nohy. Keby mas take diagnozy psychiatricke mas schvaleny ID. Neklam. Tak isto aj prsia by ti preplatila poistovna. Ale tie by si mala zadarmo. A zobres na nieco uplne ine.
@anonym_d7a23c az na to ze na donio musite preukazať naco peniaze budu skutočne použite ak podla vás klamem nemusite to dalej komentovať… to už je len váš pohlad na vec a ja vám ho brať nebudem….
@sabink199 ... Keď už klameš, tak si aspoň zisti fakty ty tupelo
@sabink199 ale no prosím ťa tak už by si mala dôchodok z mladosti a vyplatili by ti aj nemalú sumu na začiatok aj ja som chodila od malička po psychiatriach a mám čiastočný ID
@anonym_d7a23c az na to ze na donio musite preukazať naco peniaze budu skutočne použite ak podla vás klamem nemusite to dalej komentovať… to už je len váš pohlad na vec a ja vám ho brať nebudem….
@sabink199 Donio schvali kazdemu kazdu blbost. Nehraj tu na nas hru. Klames vo vela veciach.
@sabink199 povedz pravdu asi máš polovičny ID len už nejakú pôžičku na ňom máš preto nemôžeš brať ďalšiu ...
@anonym_d7a23c id neschvalia len zo psychyckych pričin,.. myslela som že neschvalila poistovna operaciu pardon…
@sabink199 Ano schvália, v ďalšej diskusii píšu dve baby že dostali 18 či 20 tisíc na účet eur a každý mesiac maju okolo 750 eur ID tak neklam prosím ťa a keď naozaj nemáš tak si ho výbav máš na to nárok
@anonym_d7a23c id neschvalia len zo psychyckych pričin,.. myslela som že neschvalila poistovna operaciu pardon…
@sabink199 Pisala si, ze mas psychiatricke ochorenia. Nie psychicke. Uz sa sama stracas vo svojich klamstvach. Na psychiatricke diagnozy schvaluju ID.
@sabink199 aj keby som tu napísala pod mojim nickom, nič ti to nepovie lebo meno nemám svoje tak čo tu riešiš anonymitu.
Ja som od 16 behala po brigádach, 2000€ som mala našetrené hádam už v 17-18 rokoch, lebo som nesedela doma ale behala po brigádach a to bolo pred 12 rokmi kedy dá zarábali 3€ na hodinu.
Takže výhovorky, že nemôžeš pracovať a rodičia nemôžu vziať úver sú bullshit a vyuzivas ľudskú dobrotu aby si si zaplatila operaciu zadarmo. Keby si veľmi chcela, prsia už máš dávno zmenšené, ale ty čakáš, že prídeš na hotové
@anonym_b31325 to je váš nazor… ja som to od mala nemala lahké,. A moji rodičia tiež nie… majte sa pekne… prisť na hotové sa nedá nikdy… to že som požiadala o pomoc beriem ako krok do predu.. nie zase do zadu… ale dakujem za vsetko aj tak,..
@anonym_d7a23c vy ste ta kto by sa mal zamyslieť ale však dobre…
@anonym_d7a23c vy ste ta kto by sa mal zamyslieť ale však dobre…
@anonym_786b58 Nepodporujem klamstva...
@sabink199 ale no prosím ťa tak už by si mala dôchodok z mladosti a vyplatili by ti aj nemalú sumu na začiatok aj ja som chodila od malička po psychiatriach a mám čiastočný ID
@anonym_27676e kks ze dalsia! Ako kto ešte nemá ID na hlavu, nech sa hlási u súdruha zincicu.
Normálne rozmyslam, ze mojim poviem, že majú veľký nos po fotrovi, ze majú z toho depresiu. A podme psychosovi a o par rokov pekne ID.

Na tom donio naozaj schvalia vsetko. Snad nikomu ani nezamietnu zobracenku.